SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Irina Begu și Monica Niculescu au urcat câte 7 locuri în clasamentul mondial de dublu

Irina Begu și Monica Niculescu au urcat câte 7 locuri în clasamentul mondial de dublu

Irina Begu Monica Niculescu moscova

Irina Begu Monica Niculescu moscova
Irina Begu si Monica Niculescu la festivitate de premiere de la Moscova

Finala jucată la Moscova le-a adus Irinei Begu și Monicăi Niculescu câte un salt de 7 locuri în clasamentul mondial al specialității.

Irina Begu a urcat 7 locuri în clasamentul mondial de dublu și ocupă acum poziția 30 în lume. Ea e urmată de partenera ei de la Moscova, Monica Niculescu, care a urcat tot atâtea locuri și e pe 33. În Top 100 se mai află Raluca Olaru, care a urcat un loc și e pe 56.

La simplu, Simona Halep a rămas pe locul 2. Ea e urmată de Irina Begu, care a coborât două poziții și e acum pe 31. Monica Niculescu a coborât un loc și e pe 46. Alexandra Dulgheru, în schimb, a urcat două poziții și a ajuns pe 56 în lume. În Top 100 se află și Andreea Mitu, care a coborât 6 locuri, ajungând pe 99.


Patricia Țig este pe locul 117, în coborâre două locuri. Ea e urmată de Ana Bogdan, care a urcat o poziție și e acum pe 146, de Cristina Dinu, care a urcat 11 locuri și a ajuns pe 233, de Sorana Cîrstea, care a urcat 3 poziții, ajungând pe 243, de Alexandra Cadanțu, care a urcat 7 locuri, ajungând pe 270 și de Mihaela Buzărnescu, care a urcat 7 poziții și a ajuns pe 274.

4 thoughts on “Irina Begu și Monica Niculescu au urcat câte 7 locuri în clasamentul mondial de dublu

Leave a Reply

Top