SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Motivul retragerii Simonei Halep: «Era periculos că joc în continuare cu durerea la tendon»

Motivul retragerii Simonei Halep: «Era periculos că joc în continuare cu durerea la tendon»

simona halep beijing wta turneu

simona halep beijing wta turneu
Simona Halep nu a fost in apele ei la Beijing

Retragerea din primul tur de la Beijing a Simonei Halep a surprins şi nu prea. Ea îşi pregătise oarecum posibilitatea retragerii la conferinţa de presă de acum două zile, când a anunţat că are probleme la tendonul lui Ahile. Până la urmă, important e să fie bine la Turneul Campioanelor…

Favorită 1 laBeijing, Simona Halep nu a stat pe teren decât 51 de minute în meciul cu Lara Arruabarrena, din primul tur al competiţiei. Ea s-a retras de pe teren la scorul de 5-4 în favoarea ibericei, iar apoi a spus că de vină pentru deizia ei a fost durerea de la tendon.

“Aveam dureri la tendonul lui Ahile. Care au devenit din ce în ce mai mari. Credeam că voi fi mai bine şi că voi putea juca, dar nu, şi nu am vrut să forţez. E o accidentare dificlă, pentru că e mereu periculos să continui să joci cu dureri la tendon. Sper să mă recuperez şi să fiu din nou sănătoasă”, a declarat Simona Halep.

Am simţit o durere mică la Guangzhou, apoi la Wuhan, dar aici a fost celmai rău“, a mai spus Simona.  Întrebată de ce nu s-a retras de la Guangzhou, ea a spus: “Nu credeam că am nevoie de o pauză la doar câteva zile după ce am simţit durerea. Toate jucătoarele au mici accidentări de-a lungul anului, deoarece jucăm foarte mult. Dar aici a fost cel mai rău. De aceea m-am oprit azi. Nu am crezut că mă va durea aşa. Nu mă simt deloc bine cu tendonul acum“, a mai spus ea.


În ceea ce priveşte participarea la Turneul Campioanelor, aceasta nu e pusă în pericol: “Primul meu gând e să fiu sănătoasă şi, desigur, fiecare turneu e important, dar cel mai important e să fiu eu bine, să nu mai simt dureri. iar apoi vom vedea ce va mai fi“, a mai declarat Simona Halep.

Sper să pot juca. Acesta a fost obiectivul meu pentru acest an. Voi vedea, dar e sigur că am nevoie de tratament şi de o pauză“, a mai spus Simona.

6 thoughts on “Motivul retragerii Simonei Halep: «Era periculos că joc în continuare cu durerea la tendon»

Leave a Reply

Top