SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Victor Hănescu ne linisteşte: «Acum sunt bine, sunt în drum spre casă»

Victor Hănescu ne linisteşte: «Acum sunt bine, sunt în drum spre casă»

victor hanescu

victor hanescu
Victor Hanescu

Protagonistul unui accident nedorit luni, la antrenament, când a leşinat la challenger-ul de 85.000 de euro de la Rennes, Victor Hănescu ne linisteşte: e bine.

Am avut un accident ieri, la antrenamentul de dinaintea meciului, din cauza oboselii. Acum sunt bine. Sunt sănătos şi mă aflu în drum spre casă“, a afirmat tenismanul într-un comunicat de presă. El leşinase la antrenamentul de luni de la Rennes şi s-a lovit la bărbie, aşa cum aţi putut citi AICI.

În condiţiile absenţei lui Hănescu, care trebuia să-i fie adversar în primul tur la challenger-ul de la Rennes, Marius Copil a avut o sarcină mai uşoară în faţa francezului Sebastien Boltz, pe care l-a învins cu scorul de 7-5, 6-2. Următorul adversar al lui Copil va fi croatul Ivan Dodig, cap de serie numărul 7.Pentru a ăncheiat cu participările româneşti de azi, să vă mai spun că Adrian Ungur a fost eliminat în primul tur al challenger-ului de la Casablanca în timp ce Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur al turneului de la Kuala Lumpur, acolo unde venise din calificări.

Leave a Reply

Top