SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Nicolas Mahut ar putea fi suspendat un an pentru încălcarea regulamentului anti-doping

Nicolas Mahut ar putea fi suspendat un an pentru încălcarea regulamentului anti-doping

Nicolas Mahut cu titlul de simplu de la Newport

Francezul Nicolas Mahut riscă o suspendare de un an pentru încălcarea regulamentului antidoping. Mai precis, nu a fost găsit de agentul de colectare de două ori în 11 luni. O nouă abatere în următoarea lună îi va aduce o suspendare de un an!

Situat pe locul 70 în lume, Nicolas Mahut nu se ține deloc de programul pe care e obligat să-l anunțe agenților antidoping. Ultima oară a făcut-o săptămâna asta, la Paris Bercy. Fiecare sportiv profesionist e obligat să comunice agenției antidoping unde se află în orice zi, astfel încât să poate fi vizitat de agenții de recoltare pentru acele controale inopinate, făcute în afara concursurilor. El bine, Mahut a indicat că marți va fi acasă, la Boulogne-Billancourt. Însă, el se afla încă în hotelul de la Paris, unde juca la turneul Master.


Cum e a doua abatere de acest gen de la începutul anului, Mahut nu mai are voie să greșească în următoarele patru săptămâni. Asta dacă nu vrea să stea pe bară un an! El e calificat, alături de Herbert, la Turneul Campionilor la dublu. ”E destul de inconfortabil. Dar asta e o consecință a faptului că nu am fost atât de riguros pe cât am fost în restul anului. Acum am o lună să fiu băiat cuminte. Agentul de recoltare nu a avut nici un pic de flexibilitate în aplicarea legii, deoarece eram gata să plec spre Boulogne. Nu a fost posibil să facem nimic”, a declarat Mahut pentru RTL.

One thought on “Nicolas Mahut ar putea fi suspendat un an pentru încălcarea regulamentului anti-doping

Leave a Reply

Top