SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > POZA ZILEI, 2 noiembrie 2015: Roger Federer și tradiționala pizza servită copiilor de mingi la Basel

POZA ZILEI, 2 noiembrie 2015: Roger Federer și tradiționala pizza servită copiilor de mingi la Basel

federer pizza copii mingi basel

federer pizza copii mingi basel
Federer si copiii de mingi plus pizza

Roger Federer a cucerit pentru a șaptea oară titlul la Basel, după o finală cu Nadal, iar la final a respectat tradiția și a oferit pizza copiilor de mingi.

Roger Federer a cucerit titlul la Basel, după o finală despre care ați citit amănunte AICI. La final, așa cum i-a obișnuit deja pe cei mici, Roger Federer a comandat pizza și a mâncat alături de copiii de mingi ai turneului. Lucru firesc, pentru că marii campioni nu uită niciodată de unde au plecat. Iată câteva imagini în continuare.

federer pizza copii mingi basel
Roger Federer a servit pizza copiilor

federer pizza copii mingi basel
Federer i-a servit cu pizza pe copiii de mingi la Baselfederer pizza copii mingi basel
Roger Federer a mancat pizza cu copiii de mingi la Basel

2 thoughts on “POZA ZILEI, 2 noiembrie 2015: Roger Federer și tradiționala pizza servită copiilor de mingi la Basel

 1. Felicitari lui Roger! O victorie cu siguranta muncita si meritata.

  Am observat multe reactii pe diferite site-uri de specialitate in care multi le plang de mila celor doi si spun ca nu mai sunt aceeasi sau ca meciul a fost unul slab, calitativ vorbind. Daca stau sa ma gandesc bine cred ca am vazut cel putin 7-8 FEDAL-uri mult mai slabe ca cel de aseara, o parte din ele fiind in perioada lor de maxima glorie.

  Federer a rezistat excelent jocului forehand vs backhand impus de Rafa in meciurile lor. Ce e drept, l-a avantajat si suprafata foarte rapida, hard-ul acesta indoor permitand ca mingea sa nu sara foarte mult, asftel elvetianul nefiind nevoit sa loveasca majoritatea reverurilor de la nivelul umarului, iar fiecare minge trimisa inapoi l-a incomodat pe Nadal pentru ca nu mai are timpul de reactie permis de zgura sau de un hard mai lent.

  Eu sunt optimist in ceea ce-l priveste pe Rafa. A facut finala la Beijing, SF la Shanghai si F la Basel, cu victorii la oponenti incomozi pe hard pt. el (Raonic, Karlovic, Dimitrov, Rosol, Cilic, Fognini, Pospisil, Wawrinka, etc), rezultate pe care nu le obtinea in sezonul de toamna nici in perioadele lui bune. FH a inceput sa prinda din nou lungimea potrivita (inca are nevoie de ceva ajustari la precizie), reverul pare solid in multe momente, iar la serviciu mai are de lucrat pentru ca a cam fost break-uit de mai toti in toamna asta. Cum le spun amicilor mei, tot ce urmeaza la Paris si WTF, ca si rezultate bune, sunt bonusiri in vederea sezonului 2016 in care cu siguranta nu are cum sa joace la fel de prost ca in 2015.

  In ceea ce-l priveste pe Federer, doar de bine! In continuare imi mentin parerea ca intr-un meci 2/3 poate sa bata pe oricine indiferent de suprafata, exceptand zgura, lucru demonstrat si anul asta. Mai greu in 3/5 cu un cal de cursa lunga precum Djokovic.

  Imi doresc un meci intr-o faza avansata a Australian Open-ului intre Rafa si Roger. Vamos!

Leave a Reply

Top