SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep va începe sezonul 2016 la Brisbane, alături de Muguruza și Sharapova

Simona Halep va începe sezonul 2016 la Brisbane, alături de Muguruza și Sharapova

halep simona australian open

halep simona australian open
Simona Halep

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a confirmat prezența la cel mai important turneu al primei săptămâni din anul 2016, cel de la Brisbane.

Simona Halep a dat China pe Australia, lucru normal, având în vedere că are antrenor australian. Când îți iei antrenor de valoare, ai obiective mari. Așa că Simona Halep, evident, sfătuită de tehnicianul ei, Darren Cahill, a decis să înceapă în forță sezonul 2016. Astfel, românca a decis să joace cele mai importante două turnee programate în săptămânile premergătoare Australian Open: Brisbane și Sydney.

Dacă despre participarea la Sydney ați putut citi AICI, cea de la Brisbane a fost confirmată oficial abia acum, deși pe diverse forumuri foarte bine informate, numele ei era scris de cel puțin două săptămâni.  La turneul cu premii de 880.000 de dolari, care va avea loc în perioada 3-9 ianuarie, Simona va fi cap de serie numărul 1, dar va avea adversare pe măsura valorii ei: Garbine Muguruza, a treia jucătoare a lumii, și Maria Sharapova, ocupanta locului 4 în lume. De altfel, rusoaica este și deținătoarea titlului, înaintea ei Serena Williams cucerind trofeul în 2012 și 2013.


Pentru Simona, aceasta va fi a doua participare la Brisbane, după cea din 2012, când a fost învinsă în primul tur de Kim Clijsters.

După cum se știe, anul trecut, Simona Halep a debutat la Shenzhen, acolo unde a cucerit și titlul. Turneul din China are premii mai mici, de 427.000 de dolari, făcând parte din categoria International, spre deosebire de Brisbane, care face parte din categoria Premier.

De marți, Simona a început pregătirea la Poiana Brașov alături de Darren Cahill. Primele imagini cu cei doi in zapada le-ati văzut AICI.

CITEȘTE ȘI:  WTA Stuttgart: Maria Sharapova joacă azi primul meci după suspendare. Iată de la ce oră și ce spune Simona Halep despre aceasta

4 thoughts on “Simona Halep va începe sezonul 2016 la Brisbane, alături de Muguruza și Sharapova

Leave a Reply

Top