SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Novak Djokovic, alături de soție și copil, în ultima zi de vacanță

FOTO: Novak Djokovic, alături de soție și copil, în ultima zi de vacanță

novak djokovic jelena stefan copil

novak djokovic jelena stefan copil
Novak Djokovic, alaturi de sotie si copil

Novak Djokovic și-a cam încheiat vacanța și a reluat antrenamentele. Numai că a vrut să marcheze ultima zi de relaxare printr-o poză superbă alături de soție și de copil.

În tenis majoritatea jucătorilor de top din prezent încearcă să petreacă timp cât mai mult alături de copiii lor, lucru firesc din moment ce în majoritatea timpului sunt plecați de acasă. Novak Djokovic nu face excepție, așa că el a cam spus ”pas” invitațiilor de demonstrative, conferințe și alte lucruri aducătoare de bani – mulți – pentru a sta alături de Jelena, soția sa, și de Stefan, fiul lor în vârstă de un an.

Numai că orice poveste are un sfârșit, iar povestea vacanței de după sezonul de vis 2015 a ajuns și ea la final. Și, precum în filmele americane, imaginea de Happy End e cu toată familia fericită, privind în zare. După cum vedeți, Stefan a început să meargă, Nole e în perioada în care trebuie să se aplece pentru a-l putea plimba pe micuț. Interesant mi se pare că în continuare familia Djokovic refuză să îl arate lumii pe cel mic, pozele fiind în continuare făcute din spate. Iar ideea nu e rea deloc.


Leave a Reply

Top