SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Selma Cadâr a câștigat titlul de dublu la turneul de juniori Eddie Herr

Selma Cadâr a câștigat titlul de dublu la turneul de juniori Eddie Herr

nick bollettieri selma cadar

nick bollettieri selma cadar
Selma Cadar, campioana de dublu la Eddie Herr

La 15 ani, Selma Cadâr e una dintre urmașele Simonei Halep în circuitul profesionist. Și nu doar pentru că este originară din Constanța…

În acest weekend, Selma Cadâr a cucerit titlul de dublu la turneul de juniori Eddie Herr, unul dintre cele mai importante din lume. Ea a făcut pereche cu ucraineanca Ulyana Shirokova, cele două învingând în finală, cu scorul de 6-4, 6-7, 13-11, cuplul Carolyn Campana/ Abigail Forbes.

Născută la 27 aprilie 2000 Selma este una dintre cele mai valoroase junioare din lume. Ea a demonstrat acest lucru și la Jocurile Olimpice ale tineretului, din vară, unde a cucerit un argint, la dublu – alături de Andreea Prisăcariu – și un bronz, la simplu. Ea a început tenisul la vârsta de 7 ani, iar pasiunile ei sunt ca ale oricărui adolescent normal: muzica, dansul și înotul (firesc, venind de la mare).


La Eddie Herr, Selma a avut onoarea de a se întâlni și cu celebrul Nick Bollettieri, un adevărat descoperitor și susținător de talente în tenis. Următorul turneu pentru Selma, dar și pentru o groază de alți juniori români aflați acum în SUA este Orange Bowl, care începe azi și care e considerat Campionatul Mondial neoficial al juniorilor și junioarelor.

selma cadar dublu eddie herr
Selma Cadar cu trofeul si finalistele de la dublu la Eddie Herr

nick bollettieri selma cadar
Selma Cadar alaturi de Nick Bollettieri

6 thoughts on “Selma Cadâr a câștigat titlul de dublu la turneul de juniori Eddie Herr

Leave a Reply

Top