SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ŞTIRILE ZILEI, 30 decembrie: Thanasi Kokkinakis s-a operat la braţul drept

ŞTIRILE ZILEI, 30 decembrie: Thanasi Kokkinakis s-a operat la braţul drept

thanasi kokkinakis accidentare operatie

thanasi kokkinakis accidentare operatie
Thanasi Kokkinakis s-a operat la bratul drept

Iată cele mai interesante ştiri ale ultimelor 24 de ore din tenisul mondial.

1. Thanasi Kokkinakis s-a operat la braţul drept. Australianul Thanasi Kokkinakis s-a operat la braţul drept, semn că accidentarea care kl-a scos din circuitul australian e mai gravă decât a crezut iniţial. Nu pot decât să îi doresc să fie tare şi să revină cu bine la antrenamente şi în turnee.

2. Novak Djokovic şi-a schimbat fizioterapeutul. Liderul clasamentului mondial, Novak Djokovic, a făcut o modificare în echipa lui. Are un nou fizioterapeut: Stefan Duell. Acesta e un fizioterapeut cu experienţă, care a lucrat în ultima vreme pentru ATP, dar care a lucrat cu Marat Safin în trecut.

3. David Ferrer îşi schimbă racheta? Spaniolul David Ferrer e pe cale să facă o schimbare importantă în carieră. El a fost văzut antrenându-se cu o rachetă Babolat, ceea ce nu ar fi mare lucru dacă nu ar fi jucat până acum cu Prince. E de aşteptat, aşadar, ca din acest nou sezon să avem un nou nume important sub “umbrela” Babolat.


4. Juan Martin del Potro revine în februarie. Argentininaul Juan Martin del Potro nu va juca în Australia, revenirea în circuitul ATP urmând să aibă loc abia la finalul lunii februarie sau începutul lunii martie. El a suferit o a treia operaţie la încheietura mâinii în martie 2015 şi de atunci a urmat pas cu pas recuperarea, însă are încă dureri şi nu vrea să forţeze revenirea.

5. Santiago Giraldo şi-a luat antrenor celebru. Columbianul Santiago Giraldo, iubitul Soranei Cîrstea, şi-a luat antrenor celebru: fostul număr 2 mondial, spaniolul Alex Corretja. În această perioadă Giraldo s-a antrenat la barcelona sub supravegherea lui Corretja – fost număr 2 mondial -, care-l va însoţi la turneele importante.

2 thoughts on “ŞTIRILE ZILEI, 30 decembrie: Thanasi Kokkinakis s-a operat la braţul drept

Leave a Reply

Top