SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Brisbane 2016: Simona Halep despre relația cu Darren Cahill: ”Acum am un serviciu mai puternic”

Brisbane 2016: Simona Halep despre relația cu Darren Cahill: ”Acum am un serviciu mai puternic”

darren cahill simona halep singapore
darren cahill simona halep singapore
Simona halep si Darren Cahill vor continua colaborarea si in 2016

După tragerea la sorți a meciurilor de simplu de la Brisbane, acolo unde e cap de serie numărul 1, Simona Halep a stat de vorbă cu ziariștii.

Evident, una dintre principalele curiozități ale presei australiene este cum decurge colaborarea dintre Simona și antrenorul australian Darren Cahill. Iar jucătoarea noastră a avut numai cuvinte de laudă referitoare la aceasta: ”În această perioadă de pregătire am adaptat jocul meu un pic. A fost o perioadă foarte bună pentru mine și mă bucur foarte mult că l-am întâlnit pe Darren”, a spus Simona Halep.


Mi-am îmbunătățit foarte mult jocul, pot spune chiar că acum am un serviciu mai puternic. Totuși, încă am nevoie de timp pentru a fi mai puternică în toate aspectele jocului meu”, a continuat jucătoarea noastră.

Faptul că Simona se înțelege foarte bine cu Darren Cahill, dar și cu ceilalți componenți ai echipei ei, e demonstrat și de fotografiile pe care le postează împreună cu ei. Ultima oară ei au fost împreună în afara antrenamentelor la Revelionul cu artificii de la Brisbane.

Așa cum ați aflat deja, Victoria Azarenka e potențiala adversară a Simonei Halep, care are BYE în primul tur, fiind cap de serie 1. AICI puteți vedea cu cine ar putea juca Simona în drumul ei spre primul titlu australian.

3 thoughts on “Brisbane 2016: Simona Halep despre relația cu Darren Cahill: ”Acum am un serviciu mai puternic”

Leave a Reply

Top