SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Sorana Cîrstea joacă prima finală de simplu din 2013 încoace. La Guaraja, în Brazilia

Sorana Cîrstea joacă prima finală de simplu din 2013 încoace. La Guaraja, în Brazilia

Sorana Cirstea RG 14

Sorana Cirstea RG 14
Sorana Cirste

Sorana Cîrstea se află pe drumul cel bun al revenirii în top, iar rezultatele din această săptămână, de la Guaraja demonstrează că recuperarea la umăr și la picior e aproape totală.

Sorana Cîrstea va disputa în această seară, de la ora 21.00, finala turneului ITF de la Guaraja (Brazilia), competiție dotată cu premii în valoare de 25.000 de dolari. În semifinalele disputate aseară, Sorana, care e cap de serie numărul 2, a învins-0 cu scorul de 2-6, 6-3, 6-1 pe brazilianca Beatriz Hadad Maia, favorită 3 a întrecerii. Partida a durat aproape două ore, iar acest lucru e un alt indiciu că totul merge foarte bine din punctul de vedere al recuperării pentru Sorana.

În finala care va avea loc în această seară de la ora 21.00, Sorana Cîrstea va juca împotriva favoritei 4, paraguayanca Montserrat Gonzales.

Pentru Sorana Cîrstea aceasta e prima finală de simplu într-un turneu ITF sau WTA din august 2013 încoace, când a jucat pentru titlu contra Serenei Williams, la Toronto. Ultimul trofeu de simplu cucerit de Sorana în competițiile de simplu a venit la 23 octombrie 2011, când a câștigat finala de la Limoges, turneu ITF de 50.000 de dolari. Acolo a învins-o în finală pe suedeza Sofia Arvidsson.

7 thoughts on “Sorana Cîrstea joacă prima finală de simplu din 2013 încoace. La Guaraja, în Brazilia

Leave a Reply

Top