SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > WTA Shenzhen 2016: Irina Begu nu joacă la dublu. Avem trei românce pe tabloul de dublu

WTA Shenzhen 2016: Irina Begu nu joacă la dublu. Avem trei românce pe tabloul de dublu

monica niculescu vania king
Monica Niculescu şi Vania King, două specialiste ale jocului de dublu

A fost stabilit și tabloul de dublu de la Shenzhen 2016. Din păcate, nu vom avea parte de perechea Irina Begu/ Monica Niculescu la acest turneu.

Pe tabloul de dublu de la Shenzhen sunt trei românce dintre cele patru înscrise și la simplu. Singura absentă e Irina Begu, despre care se știa inițial că va face pereche cu Monica Niculescu în acest început de an. Nu am informații despre această decizie și nici nu voi face comentarii acum sau mai târziu, așa că voi trece la fapte.

AICI vedeți cu cine joacă româncele la simplu

Care spun că pe tabloul de dublu o avem pe Monica Niculescu, care face pereche cu americanca Vania King, și un cuplu sută la sută românesc, Andreea Mitu/ Patricia Țig. Cele două s-au și antrenat, de altfel, împreună, în ultima zi a anului.

Monica Niculescu și Vania King, care au mai jucat împreună în trecut, vor întâlni în primul tur perechea Jung Chang/ Oksana Kalashnikova.Andreea Mitu și Patricia Țig vor debuta în proba de dublu contra perechii Zarina Diyas/ Ling Zhang.

One thought on “WTA Shenzhen 2016: Irina Begu nu joacă la dublu. Avem trei românce pe tabloul de dublu

Leave a Reply

Top