SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Imagini cu Monica Niculescu la players party în St. Petersburg

EXCLUSIV: Imagini cu Monica Niculescu la players party în St. Petersburg

monica niculescu st petersburg players party

monica niculescu st petersburg players party
Monica Niculescu la St. Petersburg players party

Monica Niculescu nu a avut deloc pauză după meciul cu Cehia din Fed Cup. Ea a zburat de lal Cluj la St. Petersburg, unde a avut zile pline.

Ieri, Monica a învins-o în primul tur pe o rusoaică intrată cu wild-card, iar azi va juca în turul inaugural al probei de dublu, unde face pereche cu nemțoaica Laura Siegemund. Favorite 4, ele vor juca împotriva unei perechi 100% românești, Patricia Țig și Raluca Olaru.

Rămânând la programul zilei, mai trebuie spus că Patricia Țig joacă azi și la simplu, contra Elenei Vesnina. Patricia a intrat pe tablou din postura de Lucky Loser.

Acum să revin la Monica. Ea a debutat marți în concurs, dar luni seara a avut prima acțiune: petrecerea jucătoarelor. Ținută într-un hotel, players party a avut de toate, de la prezentare de modă la un dans kazak făcut de prezentator. Vedeți în acest articol două fotografii exclusive cu Monica Niculescu la această petrecere, la care a îmbrăcat rochia primită de la Eli Lăsnean cu ocazia dineului oficial din Fed Cup. Evident că, plecând direct de la Cluj, doar pe ea o avea în bagaj, plus că s-a potrivit cu evenimentul.monica niculescu st petersburg players party
Monica Niculescu pe ”covorul rosu” la St. Petersburg

3 thoughts on “EXCLUSIV: Imagini cu Monica Niculescu la players party în St. Petersburg

Leave a Reply

Top