SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Simona Halep va semna un contract de sponsorizare cu o mare firmă de ceasuri de lux

EXCLUSIV: Simona Halep va semna un contract de sponsorizare cu o mare firmă de ceasuri de lux

simona halep hublot ceasuri

simona halep hublot ceasuri
Simona Halep si ceasul Hublot, pe care il va purta

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, va oficializa în zilele următoare un contract fabulos. Ea va deveni imaginea ceasurilor de lux Hublot.

Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a făcut o vizită laboratoarelor în care se fabrică celebrele ceasuri elvețiene Hublot. A făcut și fotografii în laborator, a primit și un ceas cadou. Mi-am întins ”antenele” pentru a vedea care e motivul publicării acestor imagini – un sportiv de talia Simonei nu postează niciodată poze din timpul vizitei la un fabricant atât de vestit dacă nu e ceva deja stabilit – și am aflat câteva lucruri interesante.

Înțelegerea va fi oficializată în perioada următoare, dar lucrurile sunt deja stabilite. Sursele mele, care nu greșesc niciodată – știți ca aici ați aflat pentru prima dată de contractul ei cu Adidas sau de numirea lui Wim Fissette ca antrenor – spun că afacerea a fost intermediată de cel care s-a aflat în spatele majorității contractelor semnate de Simona Halep până acum, omul de afaceri Ion Țiriac.

Halep va fi cea al doilea sportiv din România care va avea un contract de imagine sau sponsorizare cu Hublot, după Ilie Năstase. Acesta are o înțelegere mai veche cu firma elvețiană de ceasuri, care în 2011 a lansat o ediție specială dedicată marelui campion român. AICI revedeți video-ul de atunci, care prezenta ceasul Nastie Bang.

Evident că și Simona va avea o ediție specială Hublot. Aceleași surse spun că în vară, la Paris, ar urma să fie lansată această ediție specială dedicată jucătoarei noastre. Ideal ar fi fost ca lansarea să fie făcută la Roland Garros, dar acest lucru nu este posibil din cauză că Longines, un alt mare fabricant de ceasuri, ese sponsor principal al turneului de Grand Slam.

Cert e că Simona va intra într-o galerie celebră de sportivi care au sau au avut contracte cu Hublot: Gustavo Kuerten, Ilie Năstase, Borna Coric (acesta a semnat anul trecut), Pele, Jose Mourinho, Usain Bolt, Diego Maradona, Bode Miller sau Kobe Bryant. Și nu pot decât să mă bucur pentru ea, căci dacă a obținut acest contract, a făcut-o pe munca ei 100%.simona halep hublot ceasuri vizita
Simona Halep a fost in laboratorul fabricii Hublot

4 thoughts on “EXCLUSIV: Simona Halep va semna un contract de sponsorizare cu o mare firmă de ceasuri de lux

  1. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Top