SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > Fed Cup: Germania, adversara României în play-off, are 10 fete în Top 100 WTA

Fed Cup: Germania, adversara României în play-off, are 10 fete în Top 100 WTA

angelique kerber trofeu australian open

angelique kerber trofeu australian open
Angelique Kerber cu trofeul cucerit la Australian Open

Aşa cum aţi aflat deja AICI, Germania va fi adversara României în play-off-ul de calificare în Grupa Mondială 1 a Fed Cup. Meciul va avea loc în zilele de 16 şi 17 aprilie, cel mai probabil la Bucureşti, pe zgură.

Din reflex, românii când aud de Germania la sport se gândesc că pornesc cu şansa a doua. Nu ştiu dacă şi de data aceasta se poate spune aşa ceva, având în vedere că, pe de o parte jucăm acasă, unde publicul poate duce o jucătoare sau alta spre victorie. Pe de altă parte, cred că vom alege, cel mai probabil, zgura, iar acest lucru nu poate decât să ne ajute.Dacă despre fetele noastre ştiţi destule, iată câte ceva despre viitoarele adversare. În meciul pierdut în primul tur al Grupei Mondiale, scor 2-3 cu Elveţia, au jucat campioana de la Australian Open, Angelique Kerber (a obţinut o victorie şi a fost învinsă o dată), Andrea Petkovic (a fost învinsă o dată), Andrea Beck (a câştigat un meci) şi Anna Lenna Groenfeld.

Pe lângă Kerber, Germania ar putea să o aibă la dispoziţie şi pe Sabine Lisicki, care contra Elveţiei nu a jucat.Cert e că, deşi Germania are de unde alege – în acest moment în Top 100 sunt 10 nemţoaice – ele nu sunt de speriat pentru jucătoarele noastre.

Simona Halep are 3-0 în faţa lui Kerber, 5-1 cu Petkovic, 4-1 cu Lisicki şi 3-1 cu Beck, în vreme ce Irina Begu, a doua rachetă a României, are 3-3 cu Kerber, cea care va veni la Bucureşti – cel mai probabil meciul se va juca la Arenele BNR – în calitate de deţinătoare a titlului la Australian Open.

3 thoughts on “Fed Cup: Germania, adversara României în play-off, are 10 fete în Top 100 WTA

Leave a Reply

Top