SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Dragos Dima > Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală la Plantation, Dragoș Dima în sferturi la Murcia

Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală la Plantation, Dragoș Dima în sferturi la Murcia

victor hanescu

victor hanescu
Victor Hănescu

Victor Hănescu continuă victoriile la turneul ITF de la Plantation, în vreme ce la Murcia, Dragoș Dima a ajuns în sferturile de finală.

Victor Hănescu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Plantation, competiție dotată cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. În turul secund al competiției americane, Victor Hănescu, care e cap de serie numărul 3 l-a învins cu scorul de 7-5, 6-1 pe maghiarul Peter Nagy.

În sferturile de finală, Hănescu va juca împotriva americanului Stefan Kozlov, al cincilea favorit al competiției.

La Murcia, acolo unde se dispută un alt turneu ITF de 10.000 de dolari, Dragoș Dima a ajuns, de asemenea, în sferturile de finală ale competiției. El l-a învins în turul secund al competiției cu scorul de 7-5, 6-3 pe spaniolul Mario Villela Martinez. Următorul adversar al lui Dragoș Dima, care este cap de serie numărul 7, va fi canadianul Steven Diaz, al treilea favorit.

Tot la Murcia, dar în proba de dublu, avem doi jucători și în finala de dublu: Vasile Antonescu și Mircea Jecan vor juca pentru titlu contra perechii Adria Mas Mascolo/ David Vega Hernandez, cap de serie numărul 3.

Leave a Reply

Top