SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Rio de Janeiro: Sorana Cîrstea și-a asigurat locul 153 în clasamentul mondial

WTA Rio de Janeiro: Sorana Cîrstea și-a asigurat locul 153 în clasamentul mondial

sorana cirstea rio de janeiro

sorana cirstea rio de janeiro
Sorana Cirstea la Rio de Janeiro

Calificarea în semifinalele turneului de la Rio de Janeiro nu reprezintă pentru Sorana Cîrstea doar calea spre recâștigarea încrederii, ci și o revenire de multe locuri în clasamentul mondial feminin.

Sorana Cîrstea a început anul undeva spre locul 250 mondial. Finala de la Guaruja și victoria de la Bertioga, ambele turnee de 25.000 de dolari disputate în Brazilia, au readus-o în Top 200, iar un wild-card primit tot în Brazilia, dar la tuneul WTA de la Rio de Janeiro, a readus-o în ”buza” Top 150.

AICI vedeți pe cine a învins Sorana Cîrstea în sferturile de finală.

Jucătoarea noastră a demonstrat și demonstrează prin fapte ce minuni poate face un wild-card pentru cariera unei jucătoare, atunci când e folosit cu cap. Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Rio de Janeiro, o competiție în care în cel mai bun caz ar fi fost acceptată să joace în calificări. Așa, pas cu pas, tur cu tur, ea a adunat victorii și puncte și iată că acum, indiferent de rezultatul meciului de diseară, din semifinale, contra americancei Shelby Rogers, Sorana are asigurat locul 153 în lume. Adică a făcut deja un salt de 46 de locuri în clasamentul mondial.

O victorie în semifinale ar aduce-o pe Sorana pe locul 130, în vreme ce un succes în finală ar echivala cu ocuparea locului 118 în lume. În cealaltă semifinală va avea loc meciul Petra Martic – Francesca Schiavone.

4 thoughts on “WTA Rio de Janeiro: Sorana Cîrstea și-a asigurat locul 153 în clasamentul mondial

Leave a Reply

Top