SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Andreea Mitu s-a îmbolnăvit și s-a retras de pe tablou la Campinas. Ana Bogdan e în optimi

Andreea Mitu s-a îmbolnăvit și s-a retras de pe tablou la Campinas. Ana Bogdan e în optimi

andreea mitu campinas
andreea mitu campinas
Andreea Mitu, la Campinas

Andreea Mitu spera să poată avea un nou parcurs foarte bun în turneul ITF de la Campinas, pe care l-a câștigat anul trecut. Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis acest lucru.

Principala favorită a turneului de la Campinas, Andreea Mitu a anunțat că se retrage din turneul dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Ea a scris pe Facebook că ”Din pricina unor probleme de sănătate am fost nevoită să mă retrag de la turneul de la Campinas. Deşi am venit aici cu ambiţii şi determinare, am preferat să nu-mi pun în pericol sănătatea şi să nu forţez, riscând o accidentare gravă. În perioada următoare voi face investigaţii medicale şi sper să revin cât mai curând pe terenul de joc”.

Astfel, pe tablou principal de la Campinas a rămas doar Ana Bogdan, care a învins-o în primul tur cu scorul de 6-2, 7-5 pe americanca Arconada Usue Maitane. În optimi, Ana, care e favorita 3 a competiției, va juca împotriva turcoaicei venite din calificări Ayla Aksu.

Leave a Reply

Top