SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Simona Halep a primit multe sfaturi de la Steffi Graf și Andre Agassi la Las Vegas

FOTO: Simona Halep a primit multe sfaturi de la Steffi Graf și Andre Agassi la Las Vegas

halep andre agassi steffi graf

halep andre agassi steffi graf
Steffi Graf i-a dat Simonei cateva sfaturi la Las Vegas

Simona Halep s-a pregătit în această săptămână la Las Vegas, acolo unde a avut îndrumători de excepție: Andre Agassi și Steffi Graf.

Evident, antrenamentele le-a desfășurat sub supravegherea lui Darren Cahill, dar sparring-partnerii au fost de excepție: Andre Agassi și Steffi Graf. Cei doi nu doar că au bătut mingea la antrenamente cu jucătoarea noastră, dar i-au dat și câteva sfaturi despre cum să facă față presiunii care apasă pe umerii unei jucătoare de top, sau cum să iasă cu bine din anumite momente mai grele ale unui meci.

Trebuie spus că Simona nu e prima româncă aflată în această situație onorantă, de a primi sfaturi de la doi dintre cei mai mari jucători din istorie. În urmă cu câțiva ani, Sorana Cîrstea se antrena deseori în Las Vegas cu ei, ea avându-l ca preparator fizic chiar pe fostul preparator al lui Agassi, Gil Reyes, cel care, practic, l-a făcut pe Andre ce a fost de fapt.

Azi sau mâine, Simona va ajunge la Indian Wells, acolo unde va fi cap de serie numărul 5. Până atunci, iată câteva fotografii cu Simona și foștii lideri mondiali.

halep andre agassi steffi graf
Andre Agassi si Steffi Graf discuta cu Simona Halep
halep andre agassi steffi graf
Simona Halep a petrecut o saptamana incredibila la Las Vegas

ssimona halep las vegas antrenament
Simona Halep la antrenamentul din Las Vegas

9 thoughts on “FOTO: Simona Halep a primit multe sfaturi de la Steffi Graf și Andre Agassi la Las Vegas

  1. Cu siguranta o saptamana de acumulari, de retusuri si baterii incarcate, Simo a invatat ce era de invatat si va aplica pe viitor. E o norocoasa sa aiba un antrenor atat de priceput iar sfaturile primite de la Andre si Steffi, o vor ajuta in competitiile viitoare, cred ca avea nevoie sa vorbeasca cu 2 mari jucatori care au trecut in cariera lor prin momente dificile, #HaiSimona

  2. Al Fl si ceilanti cu talanti : daca ai talent sau doar pasiune pentru … nu se stie / nu e sigur , RG a fost anul trecut – poate ai vrut sa spui “si roland Garros , anul acesta” ! in general frustrarile se mazgalesc pe peretii de la WC urili din fundu curtii ! Chiar asa, cu mai multa munca si mai putina vaicareala / lamentare, orice este posibil, incepand din momentul hotarator ! padure fara uscaturi nu iaste ! sa le dea Dumnezeu tuturor, dupa cum merita !

Leave a Reply

Top