SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup România – Germania: Adversarele păstrează suspansul în ceea ce o priveşte pe Angelique Kerber

Fed Cup România – Germania: Adversarele păstrează suspansul în ceea ce o priveşte pe Angelique Kerber

angelique kerber trofeu australian open
angelique kerber trofeu australian open
Angelique Kerber vine la Cluj in calitate de campioana la Australian Open

La Cluj a avut loc azi conferinţa de presă obligatorie a echipei de Fed Cup a Germaniei.

Aşa cum era de aşteptat, jocul psihologic a începtu, în sensul că oficialii nemţi au afirmat că încă nu ştiu dacă Angelique Kerber, campioana de la Australian Open şi liderul formaţiei, va putea evolua pe zgura de la Cluj. “Ce pot să cred despre această întâlnire decât ceea ce cred toţi, că va fi una extrem de echilibrată. Anterior ambele echipe au avut ghinion pierzând cu 2-3, iar acum cred că va fi interesant şi aşteptăn un tenis bun. Kerber va ajunge la Cluj în jurul orei 13.30. Ea s-a retras de la Charleston, dar sperăm că va fi bine. Angelique nu s-a antrenat în ultimele zile, dar am vorbit şi a spus că are nevoie de câteva zile de odihnă. De aceea nu am decis încă cine va juca la simplu, aşteptăm să vorbim cu Kerber“, a declarat căpitanul nejucător al Germaniei, Barbara Rittner. Evident că e doar un suspans menit să adoarmă vigilenţa, pentru că Germania nu şi-a adus vreo înlocuitoare pentru Kerber într-un aşa-numit lot lărgit.

A doua jucătoare a Germaniei, Andrea Petkovic, spune că aşteaptă cu nerăbdare meciurile, mai ales că, spune ea, are de luat o revanşă în faţa Simonei Halep: “Am pierdut ultimele două meciuri pe hard cu Halep, dar mereu am fost aproape. Sper că acum, pe zgură, voi putea întoarce soarta. Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare din lume şi îmi face o mare plăcere să o urmăresc. Eu iubesc să joc pe zgură“, a spus Petkovic. Pentru cine nu îşi mai aduce aminte, povestea de succes a Simonei Halep a început în 2013, la Nurnberg, contra nemţoaicei.

Meciurile dintre România şi Germania, din barajul de calificare în Grupa Mondială I, vor avea loc în zilele de 16 şi 17 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe zgură, fiind transmise în direct de Dolce Sport.

One thought on “Fed Cup România – Germania: Adversarele păstrează suspansul în ceea ce o priveşte pe Angelique Kerber

  1. poate nu joaca in prima zi, sa vada cum sta situatia ! daca nu e prea limpede perspectiva, cu siguranta va juca tot doua meciuri ! nemtoacele s-au antrenat la dublu de mult timp ! ce sa mai spun de simplu, ca s-au intrecut una pe alta in ultimele luni ! eu imi doresc o surpriza deosebita, care sa nu lase loc de comentarii sau suspiciuni ! Succes RO !

Leave a Reply

Top