SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > POZA ZILEI, 27 aprilie 2016: Florin Mergea şi Andrei Pavel, revoltaţi de dispariţia turneului ATP de la Bucureşti

POZA ZILEI, 27 aprilie 2016: Florin Mergea şi Andrei Pavel, revoltaţi de dispariţia turneului ATP de la Bucureşti

florin mergea andrei pavel

florin mergea andrei pavel
Florin Mergea si Andrei Pavel

Florin Mergea şi Andrei Pavel au făcut front comun, aidoma celorlalţi mari foşti sau actuali jucători, împotriva disparţiei – sper temporare – a turneului ATP de la Bucureşti.

Florin Mergea a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu el şi Andrei Pavel, îmbrăcaţi cu tricourile special realizate, şi arătând în mod explicit dezacordul faţă de indiferenţa autorităţilor faţă de acest turneu, dar şi faţă de sport în general, căci nici în alte discipline sportive nu stăm mai bine.

“Anul acesta a fost un turneu special. De aceea mi-am dorit foarte mult sa-l castig. Ma bucur ca am reusit impreuna cu Horia sa pastram titlul la Bucuresti dar sunt foarte trist ca Romania pierde acest turneu. Este o rusine ca avem un turneu ATP in Romania si nu putem sa-l pastram, ca de atatia ani nu s-a facut nimic cu arena centrala!“, este mesajul postat de Florin pe pagina de Facebook.


Leave a Reply

Top