SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > Turneul de tenis de la București se mută din 2017 la Marbella

Turneul de tenis de la București se mută din 2017 la Marbella

ion tiriac
ion tiriac
Ion Tiriac (Foto: David Muntean/ Click!)

Ion Țiriac nu a rămas prea mult cu licența turneului de la București în buzunar. El a subînchiriat-o deja pentru următorii doi ani.

Conform lui Ilie Năstase, în următorii doi ani, locul turneului de la București va fi luat în calendarul ATP de un turneu nou apărut, la Marbella, în Spania. ”E prea târziu acum să se mai discute ceva cu BNR, pentru că înţeleg că domnul Ţiriac a dat turneul pe doi ani la Marbella. Eu chiar îi mulţumesc domnului Isărescu pentru că ne-a lăsat 20 de ani cu turneul aici, că putea să ne lase mai puţin. Nu o să pierd nici eu, nici domnul Ţiriac, nici Pavel pentru că nu mai e turneul… o să piardă copilaşii ăia şi fetiţele alea pe care îi vedem la turneu. Nu o să piardă nici domnul Isărescu, copiii pierd. Dacă îi plac copiii, poate se va răzgândi, dar nu cred că îi plac. Mai bine nu mă întâlnesc cu domnul Isărescu pentru că ştiu ce o să-i spun, aşa că mai bine nu mă văd cu el. Domnul Ţiriac mă lasă pe mine, că sunt mai guraliv, dar câteodată sunt prea guraliv, stric tot”, a spus Năstase într-o conferință de presă ținută azi.

Chiar nu mă pricep la regulamentele ATP sau la precedente de acest gen, dar nu știu – și nici nu am timp să caut – dacă pot fi organizate două turnee ATP în aceeași țară în aceeași săptămână. Pentru că deja se știe că în același timp cu turneul de la București se dispută și cel de la Barcelona. Dacă nu e voie, așa cum bănuiesc, e posibil ca cei de la Marbella să facă schimb de săptămâni cu organizatorii altui turneu.

CITEȘTE ȘI:  Doliu în tenisul mondial: o fostă campioană de la Wimbledon a murit la doar 49 de ani

Evident, după cei doi ani, turneul ar putea avea o altă gazdă… Poate va reveni chiar în România…

5 thoughts on “Turneul de tenis de la București se mută din 2017 la Marbella

  1. De altfel toti se declara fani tenis, toti joaca tenis dar acum nu sunt in stare sa-i dea un teren lui Tiriac care a declarat in numeroase randuri ca in cateva luni va ridica un excelent centru de tenis si a dat ca exemplu constructia de la Madrid, ridicata , finalizata si functionala in cca 6 luni, dar acolo primarul Madridului i-a dat un teren chiar in centru…….Ce ZICETI……ULUITOR, TOTI VOR SA AIBA TURNEE DE TENIS dar la noi mita si interese obscure ii alunga chiar si pe cei mai mari investitori….RUSINE….iar ultima varianta cat se poate de viabila este construirea unui centru multifunctional la Otopeni, pe terenul care-i apartine lui Tiriac….sa ne rugam pentru sanatatea lui Tiriac.De aceea nu a vandut turneul cum a anuntat ci l-a mutat , unde, tot in tara care iubeste sportul, ptr. numai 2 ani, gandindu-se ca in felul acesta poate termina marele complex sportiv. Domnule Tiriac, va rugam sa ne mentineti in Europa , in lumea civilizata, va iubim…..

  2. In 14 ani am văzut la ceremoniile de premiere aproape toți primarii Bucureștiului, prim ministri, fufe care îi însoțeau ca să dea bine pe sticlă, milionari,miliardari în lojele-alea scumpe pt care eu sau ala sau altul ar munci un an ca să inchirieze una!!! Cât au fost văzuți de o țară-ntreagă a fost bine!!! Când e de dat bani, toți aruncă vina de la unul la altul!!! De-aia am spus încă de la primirea veștii și o repet și acum: să le fie rușine la toți cei care ar fi putut face ceva și n-au făcut!!!

Leave a Reply

Top