SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > WTA Stuttgart: Simona Halep e favorită 4 și va juca direct în optimi. Monica Niculescu își știe adversara

WTA Stuttgart: Simona Halep e favorită 4 și va juca direct în optimi. Monica Niculescu își știe adversara

simona halep fed cup romania
simona halep fed cup romania
Simona Halep va pleca de la Cluj direct la Stuttgart

Tenisul nu oferă deloc momente de pauză în această perioadă. Angrenate în meciul de Fed Cup cu Germania, Simona Halep și Monica Niculescu și-au aflat deja adversarele sau posibilele adversare pe care le vor avea săptămâna viitoare, la Stuttgart, unde se dispută turneul WTA cu premii totale de 759.000 de dolari.

Simona Halep este direct calificată în turul secund, din postura ei de cap de serie 4. Acolo va juca împotriva învingătoarei din meciul dintre Anastasia Pavlyuchenkova și o jucătoare venită din calificări. Poate chiar Patricia Țig, cea care azi joacă în turul secund al calificărilor de la Stuttgart.

Apoi, traseul Simonei spre câștigarea automobilului Porsche care este oferit ca premiu învingătoarei, i-ar pute-ao scoate în cale în sferturi pe rusoaica Ekaterina Makarova, în semifinale pe Agnieszka Radwanska, iar în finală pe Petra Kvitova sau Angelique Kerber. Până atunci, însă, Simona mai are de jucat azi contra lui Kerber în Fed Cup, de la ora 13.00, la Cluj.Monica Niculescu pare să fi intrat pe filiera franceză la Stuttgart. Ea va juca în primul tur contra franțuoaicei Caroline Garcia. Apoi, în optimile de finală, ea ar urma să evolueze împotriva favoritei 5, o altă jucătoare din Franța, Kristina Mladenovic. Monica e pe jumătatea inferioară de tablou, spre deosebire de Simona, care e pe jumătatea superioară.

Leave a Reply

Top