SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV – Roland Garros: Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au jucat bolnave. Iată ce au păţit.

EXCLUSIV – Roland Garros: Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu au jucat bolnave. Iată ce au păţit.

sorana cirstea roland garros
sorana cirstea roland garros
Sorana Cirstea

Eliminarea Soranei Cîrstea şi a Monicăi Niculescu poate a surprins pe multă lume, dar jocul lor mai slab are o explicaţie medicală. În exclusivitate, graţie unui bun prieten aflat la Roland Garros, puteţi citi de ce a suferit fiecare jucătoare.

Chinuite de un virus stomacal, respectiv o hernie toracală, Cîrstea și Niculescu au fost eliminate chiar în debutul “Roland Garros-ului”: “Am stat numai în pat cu apă și pâine” a dezvăluit Cîrstea, în timp ce Niculescu a putut să joace numai cu ajutorul antiinflamatoarelor…

Sorana Cîrstea, care s-a simţit foarte bine pe parcursul calificărilor, a jucat sub nivelul ei contra Elinei Svitolina. Ea a explicat după meci: “Am avut un virus la stomac. Am stat toată ziua în pat, am vomitat de cateva ori şi atata am avut energie sa fac…”. Chiar dacă a servit în setul secund pentru a egala de la 1-3, Cîrstea nu a mai izbutit să facă decât 6 puncte în ultimele 4 ghemuri: “Am stat numai pe apă si pe paine. Orice altceva mâncam îmi venea înapoi…”, a mai spus ea.

Monica Niculescu a avut o problemă de ordin fizic. Din cauza herniei toracale de care suferă şi care i-a tot pus probleme în ultima perioadă, ea nu a putut face mai multe împotriva franţuzoaicei Pauline Parmentier.

Niculescu a condus cu 2-0 în setul de debut, cedat după ce și-a pierdut ultimele trei servicii din cauza durerilor declanșate de o hernie toracală. Ea spune că durerile ieri au început la încălzirea de dinaintea meciului: “Am bătut 30 de minute mingea şi am înţepenit. N-am mai putut să mă mişc, n-am mai putut să ridic telefonul ăsta. N-am mai putut sa-mi schimb tricoul”.

Revenită în meci de la 2-4 ca să rateze o minge de set la 6-5, Niculescu a fost eliminata dupa un tie-break al setului secund pe care îl începuse cu punct câștigat împotriva serviciului: “Bineinteles ca am jucat pe Advi, pe antiinflamatoare ca nu puteam imi era frica la fiecare punct, la fiecare ghem, daca ma blochez ?, că înţepenesc si nu pot sa mai ma misc. Sunt foarte fericita că am putut să joc, nu ştiu cum nu mi-am imaginat că pot sa joc

loading…


Leave a Reply

Top