SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat în optimi la dublu. Horia Tecău a fost eliminat

Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat în optimi la dublu. Horia Tecău a fost eliminat

washington florin mergea rohan bopanna
washington florin mergea rohan bopanna
Florin Mergea si Rohan Bopanna

Una caldă și una rece în proba de dublu de la Roland Garros. Florin Mergea s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu, în vreme ce Horia Tecău a fost eliminat în turul secund.

Florin Mergea şi Rohan Bopanna au învins, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi zece minute, cuplul francez Gregoire Barrere/Quentin Halys, beneficiar al unui wild-card.

În optimile de finală, Florin Mergea şi Rohan Bopanna, care sunt favoriți 6, vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Henri Kontinen/ John Peers, cap de serie numărul 11, şi cuplul Brian Baker/Marcus Daniell.

Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer au părăsit competiția la care anul trecut au jucat în semifinale. Ei au fost învinși cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3 de perechea Pablo Cuevas/ Marcel Granollers. Tecău și Rojer erau favoriți 2.Azi, am avut motive de bucurie în proba de simplu feminin, acolo unde Simona Halep și Irina Begu s-au calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros după meciuri de trei seturi. AICI citiți detalii.

loading…


Leave a Reply

Top