SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Madrid: Simona Halep va juca în semifinale de la ora 21.00

WTA Madrid: Simona Halep va juca în semifinale de la ora 21.00

madrid simona halep tenis
madrid simona halep tenis
Simona Halep

Programul de la Madrid nu e deloc unul lejer pentru jucătoarele ajunse în fazele superioare. Nevoite să joace în fiecare zi, tenismenele calificate în semifinale vor reveni azi pe teren. Printre ele și Simona Halep.

Calificată ieri, pentru a doua oară în carieră, în semifinala de la Madrid, Simona Halep va juca pentru calificarea în finală contra australiencei Samantha Stosur, cea care aseară a eliminat-o pe Patricia Țig. Partida va începe cel mai devreme la ora 21.00 și, fiind vorba de o semifinală, se va juca, evident, pe Arena Manolo Santana, cea mai importantă a complexului din capitala Spaniei.



Partida aceasta, ca și semifinala 1, dintre Louisa Chirico și Dominica Cibulkova, va fi transmisă în direct la Dolce Sport. AICI aveți și ora finalei de sâmbătă.

Stosur ş Halep s-au întâlnit de şase ori până în prezent, scorul meciurilor lor fiind egal, 3-3. Halep a câştigat ultimele trei partide, în optimile de finală ale turneului de la Cinncinati (6-4, 4-6, 6-2), în finala turneului de la Moscova, scor 7-6 (1), 6-2, şi în finala turneului “mic” al campioanelor, de la Sofia, scor 2-6, 6-2, 6-2, toate în 2013.

Leave a Reply

Top