SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > WTA Roma: Irina Begu joacă și la simplu și la dublu azi. Primul meci e la ora 12.00

WTA Roma: Irina Begu joacă și la simplu și la dublu azi. Primul meci e la ora 12.00

roma irina begu
roma irina begu
Irina Begu

Irina Begu s-a calificat ieri de o manieră extraordinară în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, iar azi va încerca să ajungă în sfrerturi.

Singura jucătoare din România rămasă în concursul de simplu la Roma, Irina Begu va juca azi, de la ora 12.00, în primul meci de pe terenul 1, contra rusoaicei Daria Kasatkina. Va fi a doua întâlnire dintre cele două, prima având loc anul trecut, în optimile de la Moscova, pe hard, acolo unde rusoaica s-a impus în trei seturi încheiate cu 6-3.

Întâlnirea de astăzi contează pentru optimile de finală, iar învingătoarea va juca împotriva câștigătoarei partidei dintre Misaki Doi și Johanna Konta. După cum cred că toată lumea știe, dar îmi face plăcere să reamintesc, Irina a învins-o în turul secund, ieri, pe Victoria Azarenka. AICI citiți detalii despre acel meci.

De la ora 15.00, sau în jurul acestei ore, Irina va reveni pe teren, de data asta în turul secund al meciului de dublu, acolo unde face pereche cu Monica Niculescu. Cele două vor juca în cel de-al treilea meci de pe terenul 2, contra perechii Yung Jan Chan/ Anna-Lena Groenefeld, cap de serie numărul 6.



AICI aveți programul complet al meciurilor de azi, cu Djokovic, Nadal sau Federer cap de afiș pe terenul central.

Partidele feminine sunt transmise în direct de Dolce Sport – AICI aveți programul – în vreme ce cele masculine sunt transmise în direct de DigiSport. Pe site-ul lor aveți programul.

Leave a Reply

Top