SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > WTA Roma: Simona Halep, după eliminare: ”Nu este o mare dramă că am pierdut”

WTA Roma: Simona Halep, după eliminare: ”Nu este o mare dramă că am pierdut”

roma simona halep
roma simona halep
Simona Halep

Eliminată în turul secund al turneului de la Roma, Simona Halep a declarat după partida cu Gavrilova că nu va fi foarte afectată de acest eșec.

La conferința de presă de după meciul pierdut cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3 în fața australiencei Daria Gavrilova, în turul secund de la Roma, Simona Halep a vorbit cu presa: ”Nu este o mare dramă că am pierdut. Dar este un eşec şi nu este uşor. Trebuie să iau lucruri pozitive de la turneul de sezonul trecut. Pentru mine a fost greu să mă adaptez aici, dar sigur aş fi putut juca mai bine, însă asta este”, a declarat ea.

Simona a mai spus că poate dacă meciul nu era întrerupt de ploaie chiar când ea era pe revenire – egalase situația la seturi – poate altfel ar fi stat lucrurile.”Poate că dacă nu ploua, aş fi jucat mai bine. Dar nu pot schimba nimic. Am câştigat multe meciuri săptămâna trecută, aşa că nu renunţ acum că am pierdut un meci“, a declarat Halep.Evident, acum toate gândurile de îndreaptă spre principalul obiectiv, turneul de la Roland Garros, unde Simona e considerată de specialiști drept una dintre candidatele autorizate la cucerirea trofeului: ”Sunt încrezătoare, trebuie să continui să muncesc pentru Roland Garros”, a mai spus jucătoarea noastră, care a fost cap de serie numărul 6 la turneul italian, dar care sâmbătă a cucerit primul titlu din 2016, cel de la Madrid.

CITEȘTE ȘI:  FOTO: Simona Halep, cu zâmbetul pe buze, la Londra

Leave a Reply

Top