SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros: Novak Djokovic a rescris istoria, câștigând trofeul. El deține toate cele patru titluri de Grand Slam în același timp

Roland Garros: Novak Djokovic a rescris istoria, câștigând trofeul. El deține toate cele patru titluri de Grand Slam în același timp

djokovic trofeu roland garros
djokovic trofeu roland garros
Novak Djokovic cu trofeul pe care l-a asteptat toata cariera

Novak Djokovic și-a văzut visul cu ochii și a cucerit titlul care îi lipsea pentru a-și depune candidatura peste ani la titlul de cel mai valoros tenismen din istorie: a câștigat la Roland Garros.

Sârbul Novak Djokovic l-a învins cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, 6-4 pe Andy Murray, cucerind în premieră titlul la Roland Garros. Acum, el deține toate cele patru trofee de Grand Slam în același timp, o performanță pe care nu a mai reușit-o nimeni din 1969, de la Rod Laver! Nici măcar cei doi mari ai ultimilor 10 ani, Federer sau Nadal!

Este un moment emoţionant, unul dintre cele mai frumoase din cariera mea. Este o mare onoare să ştiu că Rod Laver a fost ultimul care a reuşit ce am făcut eu acum. Sunt foarte mândru şi încântat. Sunt copleşit de faptul că am obţinut acest trofeu“, a spus Djokovic, care dacă va mai continua doi-trei ani în acest ritm, va deveni cu acte cel mai bun jucător din istoria tenisului. Deocamdată e cel mai bogat, fiind primul care a trecut de 100 de milioane de dolari premii.

djokovic trofeu roland garros
Djokovic la finalul finalei
djokovic trofeu roland garros
Djokovic si trofeul de la Roland Garros

loading…


Leave a Reply

Top