SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Wimbledon: Horia Tecău și Florin Mergea ar putea fi adversari în semifinalele probei de dublu

Wimbledon: Horia Tecău și Florin Mergea ar putea fi adversari în semifinalele probei de dublu

horia tecau rojer campioni wimbledon
horia tecau rojer campioni wimbledon
Horia Tecau si Jean Julien Rojer, cu trofeul cucerit la Wimbledon in 2015

La Wimbledon a fost o zi plină azi. Nu doar jucătoarele și jucătorii din concursul de simplu și-au aflat adversarii, ci și cei din concursul de dublu.

La dublu masculin vom avea aceiași doi reprezentanți de top cu care ne-am obișnuit: Horia Tecău și Florin Mergea. Fiecare joacă, evident, alături de partenerul lui tradițional. Și, la fel de evident, s-ar putea duela în fazele superioare ale competiției. De data aceasta în semifinale.

POȚI AFLA AICI: Cu cine vor juca în primul tur la simplu Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig

Pentru aceasta, însă, trebuie să treacă de primele tururi, așa că a venit vremea să vă spun cu cine vor juca în primul tur cele două perechi cu români.

Campioni anul trecut, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer au fost desemnați cap de serie numărul 4 și vor juca, în primul tur, contra perechii Jonathan Marray/ Adil Shamasdin.

Perechea Florin Mergea/ Rohan Bopanna a fost desemnată cap de serie numărul 6 și va juca, în primul tur, împotriva cuplului croat Marin Draganja/ Nikola Mektici. Interesant este că Florin și Draganja au fost coechipieri în urmă cu doi ani.

POȚI VEDEA AICI: În ce ținute au defilat pe covorul Wimbledon WTA Party Sorana Cîrstea, Simona Halep și celelalte mari nume ale tenisului mondial feminin.

loading…


Leave a Reply

Top