SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Avem doar patru românce în Top 100 WTA. Ana Bogdan urcă pe cel mai bun loc al carierei

Avem doar patru românce în Top 100 WTA. Ana Bogdan urcă pe cel mai bun loc al carierei

simona halep trofeu brd bucharest
simona halep trofeu brd bucharest
Simona Halep e campioana la Bucuresti din nou

Clasamentul mondial WTA publicat azi a adus cea mai bună clasare a Anei Bogdan și Nicoletei Dascălu, dar și ieșirea din top 100 a Patriciei Țig.

Jucătoarea cel mai bine clasată dintre românce rămâne, evident, Simona Halep, care staționează pe locul 5 în lume. E urmată de Irina Begu, care staționează pe 31. Monica Niculescu, eliminată în optimi la București după ce anul trecut făcuse semifinale, a căzut 8 poiziții și e acum pe 61. Ultima româncă din Top 100 WTA este Sorana Cîrstea, care ocupă locul 88, în coborâre două poziții față de săptămâna trecută.

Patricia Țig a ieșit din Top 100. Ea ocupă acum locul 102, cu trei poziții mai jos ca în ierarhia precedentă. E urmată de Ana Bogdan, care ocupă cea mai bună poziție a carierei – 135, în urcare 3 poziții. Tot în Top 200 o găsim și pe Andreea Mitu, care a coborât 23 de locuri și ocupă acum poziția 175.În Top 300 mai avem 5 jucătoare: Cristina Dinu, care ocupă locul 229 – în coborâre o poziție, Alexandra Dulgheru, care a coborât 23 de poziții și e acum pe 238, Alexandra Cadanțu, care stațonează pe 262, Mihaela Buzărnescu, care a coborât 11 locuri, până pe 261, și Nicoleta Dascălu, care a urcat 9 poziții și e acum pe cel mai bun loc al carierei, 278.

loading…


Leave a Reply

Top