SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > POZA ZILEI, 12 iulie 2016: Victor Hănescu, sparring partner pentru Florin Mergea și Horia Tecău

POZA ZILEI, 12 iulie 2016: Victor Hănescu, sparring partner pentru Florin Mergea și Horia Tecău

victor hanescu luncanu pentru cupa davis
victor hanescu luncanu pentru cupa davis
Victor Hanescu si Petru Luncanu au jucat tenis cu Florin Mergea si Horia Tecau

La Cluj azi a fost o zi plină de acțiune pentru jucători. În afara conferinței de presă obligatorii, tenismenii au lucrat și pe teren, în pregătirea meciului din weekend cu Spania.

Având doi specialiști în proba de dublu, pe Horia Tecău și Florin Mergea, era normal ca Andrei Pavel să încerce săle găsească sparring partneri pe măsură. Iar ajutorul a venit din partea lui Victor Hănescu. Aflat pe finalul carierei – mi-a recunoscut într-o discuție avută săptămâna trecută că ia în calcul retragerea și că acum participă mai mult din plăcere la turnee – el s-a deplasat la Cluj special pentru a fi alături de componenții echipei noastre. Mai mult, s-a băgat și la joc, făcând dublu cu Petru Luncanu, împotriva perechii Horia Tecău/ Florin Mergea.

Nu pot decât să mă bucur văzând că lumea tenisului este unită și că jucătorii dau o mână de ajutor pentru pregătirea celei mai bune echipe a momentului, pe care o vedeți mai jos în acțiune.

horia tecau florin mergea
Horia Tecau si Florin Mergea in actiune la Cluj
loading…


Leave a Reply

Top