SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > POZA ZILEI, 26 iulie 2016: Alexandra Dulgheru a început recuperarea

POZA ZILEI, 26 iulie 2016: Alexandra Dulgheru a început recuperarea

alexandra dulgheru recuperare
alexandra dulgheru recuperare
Alexandra Dulgheru a inceput exercitiile de recuperare

O veste foarte bună de la Alexandra Dulgheru: a început recuperarea.

Operată la genunchiul stâng la o clinică din Bologna în ziua de 13 iulie, Alexandra Dulgheru a început deja recuperarea, pe care o face la Clinica Batimed. Evident, totul se face cu încetinitorul, pentru a nu risca nimic, revenirea fiind prevăzută, dacă totul decurge bine, în iarnă.

Nu pot decât să-i urez multă forţă şi răbdare Alexandrei, pentru că totul se va rezolva cu bine şi sunt sigur că o vom revedea în meciurile din turneele importante ale lumii.

One thought on “POZA ZILEI, 26 iulie 2016: Alexandra Dulgheru a început recuperarea

  1. Doresc Alexandrei insanatosire si recuperare completa , multa rabdare si incredere !

    “Roger Federer a anuntat ca nu va fi capabil sa reprezinte Elvetia la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza unei accidentari. Deasemenea, Federer va absenta si de la celelalte turnee ramase de disputat in 2016.

    „Sunt extrem de dezamăgit să anunţ că nu voi putea să mai evoluez în acest sezon. Am analizat toate opţiunile, m-am consultat cu doctorii şi cu echipa şi am luat decizia dificilă de a încheia sezonul 2016. Am nevoie de mai mult timp de recuperare după operaţia la genunchi suferită la începutul anului. Doctorii m-au sfătuit că, dacă vreau sa mai joc în circuitul ATP în următorii ani, aşa cum intenţionez, trebuie să acord timpul potrivit de recuperare completă pentru genunchi şi corpul meu în ansamblu.”

Leave a Reply

Top