SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Wimbledon: Serena Williams va disputa azi două finale: și la simplu și la dublu

Wimbledon: Serena Williams va disputa azi două finale: și la simplu și la dublu

Serena Williams
Serena Williams
Serena Williams e detinatoarea titlului la Wimbledon

Serena Williams este o forță a tenisului mondial și acest lucru trebuie recunoscut de toată lumea, indiferent de partea cui se află fanii. Azi, ca o confirmare a valorii ei, Serena va juca atât în finala de simplu cât și în cea de dublu de la Wimbledon!

Dacă de parcursul de la simplu cam știe toată lumea, la dublu Serena și sora ei, Venus, s-au strecurat în finala de dublu aproape nebăgate în seamă. Astfel, azi Serena Williams are două meciuri foarte importante în program.

Primul va începe la ora 16.00, ora României, și va fi finala de simplu, în care Serena Williams o va întâlni pe nemțoaica Angelique Kerber, într-o reeditare a finalei de la Australian Open. Americanca, deja știe toată lumea, e de trei turnee în căutarea acelui succes care să o aducă pe poziție de egalitate cu recordmena Grand Slam-urilor,  Steffi Graf. Poate azi, pe suprafața ei preferată, vom reuși cu toții să scăpăm de problema asta.

În finala de dublu feminin, programată mai pe seară, adică după finalele de simplu și de dublu masculin,una sută la sută franceză (Herbert/ Mahut – Bennetteau/ Roger-Vasselin), surorile Venus și Serena Williams vor juca împotriva favoritelor 5, Timea Babos și Yaroslava Shvedova. Aceasta din urmă e antrenată de românul Victor Ioniță. Toate vor fi transmise în direct pe DigiSport.

loading…


Leave a Reply

Top