SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > WTA Montreal: Monica Niculescu deschide programul zilei. Ea va juca şi la dublu azi, alături de Simona Halep

WTA Montreal: Monica Niculescu deschide programul zilei. Ea va juca şi la dublu azi, alături de Simona Halep

monica Niculescu
monica Niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu a fost eroina meciului câştigat aseară, la Montreal, în primul tur, în faţa letonei Ostapenko.

Monica Niculescu a învins-o în primul tur la Rogers Cup, competiţie care se dispută la Montreal în acest an, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-1, pe letona Jelena Ostapenko. Românca a revenit n nmeci de la scorul de 3-6, 4-5! Meciul a durat două ore şi 14 minute.

În turul secund, azi, de la ora 19.30, ora României, Monica va juca împotriva favoritei 4, poloneza Agnieszka Radwanska. Meciul e programat primul pe Arena Centrală şi va fi transmis în direct la DolceSport.

În această dimineaţă, şi Simona Halep a câştigat primul meci de simplu, numai că ea a intrat direct în turul secund, fiind favoriă 5, şi s-a calificat astfel în optimile de finală.

Tot azi, dar în jurul orei 23.00, ora României, va reveni în arenă cuplul Simona Halep/ Monica Niculescu. Cele două vor juca în turul secund contra perechii ucrainene Katerina Bodarenko/ Olga Savchuk.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


Leave a Reply

Top