SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Ana Bogdan > Irina Begu, oficial pe locul 25 în lume. Ana Bogdan, cel mai bun loc al carierei, 112

Irina Begu, oficial pe locul 25 în lume. Ana Bogdan, cel mai bun loc al carierei, 112

ana bogdan florianopolis
ana bogdan florianopolis
Ana Bogdan

Clasamentul mondial publicat azi de WTA confirmă – nici nu se putea altfel – salturile făcute de Irina Begu și Ana Bogdan în ierarhie.Campioană la Florianopolis, Irina Begu a urcat 6 poziții și e acum pe locul 25 în lume, egalându-și cea mai bună performanță mondială din carieră. Ea e devansată, dintre românce, doar de Simona Halep, care staționează pe locul 3. În top 100 le mai avem pe Monica Niculescu, care a coborât două locuri, până pe 58, și pe Sorana Cîrstea, care a coborât tot două poziţii, pe 92.

Ana Bogdan e a cincea româncă în ierarhia mondială și bate la porțile Top 100. Semifinalistă la Florianopolis, ea urcat 15 locuri, până pe 112, ocupând cea mai bună poziție din carieră. În top 200 le mai avem pe Patricia Ţig, care a coborât cinci locuri, până pe 126, și pe Andreea Mitu, care a coborât patru poziții și a ajuns acum pe 194.

În clasamentul mondial de dublu, Monica Niculescu staţionează pe locul 16. E urmată de Irina Begu, care se află pe 46. Raluca Olaru a urcat un loc, până pe 60, iar Andreea Mitu a coborât trei poziții, până pe 79.

(P) Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch, la eMag acestea au reducere și de 37%. Iata oferta completă, AICI.

loading…


Leave a Reply

Top