SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Jocurile Olimpice: Monica Niculescu va juca împreună cu Florin Mergea la dublu mixt

Jocurile Olimpice: Monica Niculescu va juca împreună cu Florin Mergea la dublu mixt

monica niculescu jocuri olimpice
monica niculescu jocuri olimpice
Monica Niculescu la finalul partidei cu Veronica Cepede Royg

Monica Niculescu, cea care azi s-a calificat în turul secund al probei de simplu, a declarat că intenționează să se înscrie alături de Florin Mergea în proba de dublu mixt la Jocurile Olimpice.
După victoria obținută în fața Veronicăi Cepede Royg în două seturi, Monica Niculescu a declarat pentru site-ul oficial al clubului la care e legitimată, CSM București: ”Meciul nu a fost ușor, am avut instrucțiuni clare de la antrenor să scurtez punctele, pentru că după cum știți am venit abia azi dimineață. Am avut niște probleme la Montreal și a trebuit să merg acasă, pentru că știu niște medici foarte buni, ca în acest scurt timp să mă ajute să mă recuperez. Le mulțumesc din tot sufletul pentru că acum m-am simțit foarte bine. Mă bucur că am putut să câștig acest meci, mulțumesc și echipei că a fost alături de mine. M-am simțit excelent”, a spus ea.

De asemenea, Monica a vorbit și despre ce așteptări are de la concursul olimpic și a dezvăluit că va face pereche la dublu mixt cu Florin Mergea: ”Îmi doresc foarte mult să luăm o medalie. Acum nu știu unde, la simplu, dublu, dublu mixt… Florin Mergea vrea să joace cu mine, iar după cum am înțeles, dacă reușim să câștigăm două meciuri, am lua o medalie. Vom vedea, o iau pas cu pas. Important este că am câștigat primul meci, îmi doresc să fiu sănătoasă, să mă simt bine, așa cum m-am simțit astăzi. La dublu joc cu Irina (nr – Begu), care este într-o formă foarte bună, a câștigat turneul de la Florianopolis, eu am făcut acea finală la Montreal. Pas cu pas și, Doamne ajută!, poate facem o figură frumoasă”

CITEȘTE ȘI:  WTA Stuttgart: Monica Niculescu a ratat trei mingi de meci şi a fost eliminată în optimi

(P) Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch, la eMag acestea au reducere și de 37%. Iata oferta completă, AICI.

loading…


Leave a Reply

Top