SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Monica Niculescu a plecat cu dureri la Jocurile Olimpice! Ea joacă la simplu deși a anunțat că știe dacă poate

Monica Niculescu a plecat cu dureri la Jocurile Olimpice! Ea joacă la simplu deși a anunțat că știe dacă poate

monica niculescu
monica niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu a plecat abia azi spre Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar nu pentru că așa și-a propus de mult timp, ci pentru că a încercat să se pună cât de cât pe picioareMonica s-a întors de la Montreal cu groaznice dureri de spate. A făcut investigații medicale și diagnosticul medicilor a fost acesta: ”Sindrom algofuncțional posterior mixtpe fond de tendinită sacroiliacă plus edem sacrococcigian post efort cu referire anterioară cervico dorsalgie de etio mixtă periodic activată”. Nu am idee ce înseamnă, știu doar că acesta este diagnosticul medicilor, aflat, evident, de la o sursă de mare încredere, și că ea are dureri reale.

Încercând să mai amelioreze din dureri, Monica a plecat ieri dimineață la Făgăraș, alături de antrenorul ei, Călin Ciorbagiu, pentru a fi consultată de un medic elvețian de origine română. Cu el a făcut și câteva sesiuni de recuperare, ultima azi dimineață. În această seară, Monica a plecat spre Rio, acolo unde va juca att la simplu, cât și la dublu.

(P) Dacă sunteți în căutare de Pokemoni, aveți nevoie de ”gloanțe”, adică de o baterie externă care să vă ajute să capturați cât mai multe creaturi. În aceste zile, la eMag bateriile externe au și 50% reducere. AICI vedeți oferta lor.

loading…


3 thoughts on “Monica Niculescu a plecat cu dureri la Jocurile Olimpice! Ea joacă la simplu deși a anunțat că știe dacă poate

  1. ce are Monica in realitate este un fel de viroza reumatica( chiar daca suna ca un “pleonasm” – trece intr-o saptamana, cu frectie sau un revulsiv puternic daca are voie ! si cu plasture activ trece daca este pus in punctele care trebuie ! daca mai avea la dispozitie cateva zile uita ca a durut-o asa tare ! importanat este sa treaca de primul meci cu bine si forma ei va creste treptat ! mult succes , dar mai ales Doamne-ajuta !

    1. multumesc pentru lamuriri 🙂 Iti dai seama ca din diagnosticul ala pe care l-am scris nu am priceput nimic, dar daia l-am si postat, ca sa stie lumea de ce sufera si cei care inteleg sa ne traduca :)) Multumesc. Sper sa poata juca

      1. “… acum m-am simțit foarte bine. Mă bucur că am putut să câștig acest meci, mulțumesc și echipei că a fost alături de mine. M-am simțit excelent”, a spus Monica.” – deci asa vedeam eu perspectiva si ma bucur ca a iesit bine ! multa sanatate si cat mai bune rezultate in continuare !

Leave a Reply

Top