SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Rezultate șoc la Jocurile Olimpice: Djokovic, eliminat în primul tur la simplu, la fel ca și surorile Williams la dublu!

Rezultate șoc la Jocurile Olimpice: Djokovic, eliminat în primul tur la simplu, la fel ca și surorile Williams la dublu!

novak djokovic jocurile olimpice infrangere
novak djokovic jocurile olimpice infrangere
Novak Djokovic a fost invins in primul tur la Jocurile Olimpice

A fost o zi a surprizelor la Jocurile Olimpice în concursul de tenis. Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, dar și triplelele campioane olimpice la dublu, surorile Williams, au părăsit întrecerea în primul tur!


Novak Djokovic, cel care domină tenisul mondial masculin, a fost învins cu scorul de 7-6, 7-6 de medaliatul cu bronz al ediției precedente, argentinianul Juan Martin Del Potro! Sud-americanul, care înaintea meciului stătuse 40 de minute blocat în liftul din satul olimpic din cauza unei pene de curent, s-a impus în două ore. Astfel, Nole rămâne în continuare fără aurul olimpic, singura medalie care îi lipsește din palmares.

La dublu feminin, surorile americane Serena şi Venus Williams au suferit prima înfrângere din cariera lor olimpică de dublu. Campioane olimpice în 2004, 2008 și 2012, ele au fost învinse în primul tur de jucătoarele cehe Lucie Safarova şi Barbora Strycova,  care s-au impus cu scorul de 6-3, 6-4.

Și la băieți la dublu s-a înregistrat o surpriză, principalii favoriți, Pierre-Hugues Herbert şi Nicolas Mahut fiind învinşi de columbienii Robert Farah/Juan-Sebastian Cabal, care s-au impus cu 7-6, 6-3, după o oră şi 32 de minute de joc.

(P) Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch, la eMag acestea au reducere și de 37%. Iata oferta completă, AICI.


loading…


Leave a Reply

Top