SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Andreea Mitu > US Open: Româncele din concursul de dublu și-au aflat adversarele

US Open: Româncele din concursul de dublu și-au aflat adversarele

irina begu raluca olaru
irina begu raluca olaru
Irina Begu si Raluca Olaru

Și în acest an, România e bine reprezentată în concursul de dublu de la US Open. Cinci compatrioate sunt înscrise pe tablou. Iată alături de cine și contra cui vor juca.

Sorana Cîrstea face pereche în acest an cu Ana Ivanovic. Va fi una dintre cele mai urmărite cupluri din concurs, cu siguranță. Din păcate, au avut un ghinion teribil, căzând chiar cu principalele favorite, franțuzoaicele Caroline Garcia și Kristina Mladenovic.

Andreea Mitu face pereche la actuala ediție cu sârboaica Alexandra Krunic. Cele două vor juca în primul tur contra cuplului Erakovic/ Parra Santonia.AICI vedeți cu cine va juca perechea Tecău/ Rojer, la dublu masculin.

Irina Begu si Raluca Olaru vor juca împreună la acest turneu. Ele vor întâlni în primul tur cuplul Jelena Ostapenko/ Andrea Petkovic.

Monica Niculescu, recent campioană la US Open, va face pereche la US Open cu americanca Vania King. Cele două au  fost desemnate cap de serie numărul 10 și vor juca în primul tur contra cuplului Weinhold/ Whoriskey.

AICI vedeți cine va transmite US Open.

(P) Turneul american va fi în direct timp de două săptămâni la TV și dacă vreți să îl urmăriți la un televizor nou, acestea sunt cele mai vândute modele de la eMag.

loading…


Leave a Reply

Top