SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Monica Niculescu a revenit în Top 50, Patricia Țig a avansat 18 poziții în clasamentul mondial

Monica Niculescu a revenit în Top 50, Patricia Țig a avansat 18 poziții în clasamentul mondial

monica niculescu
monica niculescu
Monica Niculescu

Rezultatele bune obținute la Seul de Monica Niculescu și Patricia Țig nu au rămas fără urmări pentru jucătoarele noastre.Finalistă la Seul, Monica Niculescu a urcat 6 locuri în clasamentul mondial WTA, ajungând acum pe poziția 49. E devansată, dintre românce, de Simona Halep, care staționează pe locul 5, și de Irina Begu, care a coborât 3 poziții, ajungând pe 26. În Top 100 WTA o mai avem pe Sorana Cîrstea, care staționează pe 85.

Semifinala jucată la Seul i-a adus Patriciei Țig un salt de 18 locuri în clasamentul mondial. Ea ocupă acum poziția 117. E urmată de Ana Bogdan, care a cobort trei poziții, ajungând acum pe 120, ea fiind ultima româncă prezentă în Top 200.

Andreea Mitu a coborât o poziție și a ajuns acum pe 202 în lume. În Top 300 le mai avem pe Alexandra Cadanțu, care a urcat 8 locuri și a ajuns pe 242, pe Alexandra Dulgheru, care a coborât patru poziții și a ajuns acum pe 249. Irina Bara a făcut un salt de 37 de locuri și a ajuns acum pe 260, cel mai bun loc din carieră. Cristina Dinu a coborât 15 poziții, ajungând pe 261, în vreme ce Nicoleta Dascălu, cea care încheie prezențele românești în Top 300, a urcat două locuri și a ajuns pe 290.

loading…


Leave a Reply

Top