SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > POZA ZILEI, 28 septembrie 2016: Horia Tecău și ceilalți medaliați olimpici, premiați la Cotroceni de președintele Klaus Iohannis

POZA ZILEI, 28 septembrie 2016: Horia Tecău și ceilalți medaliați olimpici, premiați la Cotroceni de președintele Klaus Iohannis

horia tecau presedinte iohannis
horia tecau presedinte iohannis
Horia Tecau, alaturi de ceilalti medaliati olimpici romani primiti la Cotroceni

Horia Tecău a participat marți seara, alături de o parte dintre medaliații olimpici români de la Rio de Janeiro, la o ceremonie la Palatul Cotroceni.

Horia Tecău și Florin Mergea au primit din partea președintelui Klaus Iohannis Ordinul ”Meritul Sportiv” clasa a II-a, cu o baretă. Cum Florin se află în vacanță, Horia a fost reprezentantul perechii medaliate cu argint. ”Sunt onorat să fiu prezent la Palatul Cotroceni. Știu că domnul președinte este un fan al sportului și un fan al tenisului, așa că apreciez foarte mult această decorație. Ea mă motivează să reprezint România la fel și în viitor. Nu am avut ocazia să joc tenis cu domnul președinte, poate în viitor, pentru că știu că joacă destul de des. Mi-aș fi dorit să fie și Florin Mergea aici. El este într-o vacanță acum, dar va primi decorația de la mine și îi voi povesti cum a fost aici”, a declarat Horia.



Tecău a vorbit și despre viitoarea ediție a Jocurilor Olimpice, acolo unde el și Florin speră să rămână pe podium. ”Câștigarea medaliei de argint este un moment istoric pentru tenisul românesc. Pentru noi acele emoții de la Rio nu se compară cu nimic ce am trăit la turneele de Grand Slam sau alte competiții. Ne dorim să reprezentăm România și la Jocurile Olimpice de la Tokyo și să cucerim și acolo o medalie”, a încheiat Horia.

horia tecau presedinte iohannis
Horia Tecau, alaturi de presedintele Iohannis, doi oameni cu inaltime
horia tecau presedinte iohannis
Presedintele Klaus Iohannis le vorbeste medaliatilor olimpici romani
horia tecau presedinte iohannis
Horia Tecau, alaturi de alti medaliati olimpici, la Cotroceni

loading…


Leave a Reply

Top