SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > US Open: Garbine Muguruza, eliminată în turul secund. Trei jucătoare au rămas în lupta pentru primul loc WTA

US Open: Garbine Muguruza, eliminată în turul secund. Trei jucătoare au rămas în lupta pentru primul loc WTA

garbine muguruza
garbine muguruza
Garbine Muguruza

Cea mai mare surpriză de până acum a turneului feminin de la US Open s-a înregistrat aseară, favorita 3, Garbine Muguruza, fiind eliminată în turul secund.

Campioana de la Roland Garros, Garbine Muguruza, a fost eliminată cu scorul de 7-5, 6-4 de Anastasija Sevastova. Astfel, Muguruza, care se afla pe locul 3 în lume, a pierdut orice șansă de a trece acum pe primul loc în clasamentul mondial. Mai mult, ea ar putea cădea chiar pe locul 5 în lume la finalul turneului de la US Open, în funcție de ce fac, evident, Simona Halep sau Agnieszka Radwanska.

Acum, în cursa pentru poziția de lider mondial se află trei jucătoare: Serena Williams, care va fi detronată sigur dacă nu va ajunge în semifinale – în caz contrar depinde doar de ea dacă va rămâne pe primul loc – Angelique Kerber (va devenit lider dacă Serena iese până în semifinale, altfel trebuie să lupte pentru primul loc) și Agnieszka Radwanska. Poloneza are nevoie de un parcurs perfect și de sincope ale rivalelor pentru a deveni lider mondial.AICI aveți situația mult mai clar explicată în funcție de fazele în care ajung pretendentele la coroana de lider mondial.

loading…


CITEȘTE ȘI:  US Open: Vom avea meci Monica Niculescu - Ana Bogdan în turul II!

Leave a Reply

Top