SUNTETI AICI
ACASA > Romani > WTA Wuhan: Simona Halep și-a aflat adversara din sferturi. E pe locul 9 în lume

WTA Wuhan: Simona Halep și-a aflat adversara din sferturi. E pe locul 9 în lume

madison keys
madison keys
Madison Keys

Simona Halep și-a aflat adversara din sferturile de finală ale turneului de la Wuhan. Aceasta e americanca Madison Keys, a noua jucătoare a lumii.

Calificată în sferturi la Wuhan după o victorie cu 6-3, 6-3 obținută în fațaYaroslavei Shvedova, Simona Halep și-a aflat adversara din următoarea fază a competiției. Aceasta va fi americanca Madison Keys, a noua jucătoare a lumii și cap de serie numărul 8 la turneul chinez.

Keys a eliminat-o în optimi, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, pe rusoaica Daria Kasatkina.Simona Halep şi Madison Keys s-au întâlnit de patru ori, dar ultimele trei meciuri au fost câştigate de sportiva română. Două au fost anul acesta şi s-au încheiat cu scorurile de 6-7 (5), 6-4, 6-3, în optimi la Wimbledon, şi 7-6 (2), 6-2, în finala de la Montreal. Jucătoarea din Constanţa a mai câştigat partida din 2014, din turul al doilea al turneului de la Roma, cu scorul de 5-7, 6-0, 6-1. Şingura victorie a sportivei din SUA a fost înregistrată tot în 2014, cu scorul de 6-4, 6-1, în turul I al turneului de la Sydney.

loading…


Leave a Reply

Top