SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ȘTIRILE ZILEI, 6 octombrie 2016: Andy Murray, la ora confesiunilor: a fost hărțuit de o cameristă

ȘTIRILE ZILEI, 6 octombrie 2016: Andy Murray, la ora confesiunilor: a fost hărțuit de o cameristă

andy murray trofeu wimbledon gala
andy murray trofeu wimbledon gala
Andy Murray cu trofeul de la Wimbledon

Iată câteva dintre cele mai interesante știri ale ultimelor zile din tenisul mondial.

1. Andy Murray a fost hărțuit de o cameristă. Andy Murray este unul dintre sportivii care nu se teme să spună ce gândesc. Și nici să povestească ce li se întâmplă în afara terenului. El a povestit cum a fost hărțuit de o cameristă. Și nu într-un singur hotel, căci a întâlnit-o în mai multe hoteluri din Europa. ”Dimineața, când eram încă adormit, am găsit-o stând pe pat și mângâindu-mă pe mână. Eram la un hotel din Europa. Apoi, am mai văzut-o la hotelurile la care am stat în Rotterdam și Barcelona. Nu știu dacă era chiar cameristă sau un fan ceva mai exaltat, dar sigur a fost foarte ciudat”, a mărturisit Murray.2. Novak Djokovic s-a întors la origini, la Kapaonika. Sârbul Novak Djokovic se pare că trece printr-o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere emoțional, așa că a revenit la origini pentru a-și recăpăta energia pozitivă. El a vizitat localitatea Kapaonika, de fapt o stațiune de schi din Serbia unde el a crescut, a făcut primii pași în tenis, iar familia lui a deschis prima pizzerie. Evident, imaginile arată un Nole emoționat și cuprins de melancolia locurilor care i-au marcat copilăria și poate i-au salvat chiar viața în timpul războiului.

3. Andy Murray nu are carnet de conducere. V-am spus că Andy Murray spune tot dacă e lăsat să vorbească. Mie îmi place foarte mult felul lui de a fi. În pulus, aflu mereu lucruri noi. De exemplu, în ultimul interviu, a recunoscut că cea mai mare achiziție a lui a fost un apartament imens în Londra, în care locuiește acum alături de iubita lui. Apartamentul ”l-a asortat” cu un Range Rover care i-a plăcut din prima dar pe care nu îl poate conduce! ”Am dat ultima oară examen pentru permisul de conducere când aveam 22 de ani, l-am picat, și de atunci nu am mai dat. Dar nu-mi fac probleme, căci Kim conduce foarte bine”, a mai spus Andy.

4. Nick Kyrgios și Daria Gavrilova vor juca la Cupa Hopman. Campionii ediției din acest an a Cupei Hopman, australienii Nick Kyrgios și Daria Gavrilova, au anunțat, spre bucuria gazdelor, că își vor apăra trofeul și la ediția din anul viitor. Ceea ce e foarte bine pentru vânzarea de bilete și, desigur, pentru tenisul spectacol.

5. Radwanska și Pliskova s-au calificat la Turneul Campioanelor. Probabil că știți deja, dar îmi fac datoria să vă anunț și aici. Agnieszka Radwanska și Karolina Pliskova s-au calificat la Turneul Campioanelor, ducând la 5 numărul jucătoarelor care sunt sigure că juca la Singapore. Angelique Kerber, Serena Williams și Simona Halep erau deja calificate. Turneul Campioanelor are loc în ultima săptămână a lunii octombrie.

loading…


Leave a Reply

Top