SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > ȘTIRILE ZILEI, 7 noiembrie: Azi are loc tragerea la sorți a grupelor Turneului Campionilor

ȘTIRILE ZILEI, 7 noiembrie: Azi are loc tragerea la sorți a grupelor Turneului Campionilor

turneul campionilor calificati
turneul campionilor calificati
Cei calificati la Turneul Campionilor isi vor afla adversarii

Iată câteva dintre cele mai interesante știri ale ultimelor zile.

1. Azi se stabilesc grupele Turneului Campionilor. La Londra, azi, de la ora 17.00, ora României, va avea loc tragerea la sorți a grupelor Turneului Campionilor la tenis. Interesant e că întrecerea începe abia pe 13 noiembrie. Cert e că vor fi prezenți toți cei opt calificați. Legat de asta, ultimul sosit e Dominic Thiem.

2. Mardy Fish va deveni tată penru a doua oară. Americanul Mardy Fish, retras de ceva vreme din activitate, a anunțat că soția lui a născut o fetiță, care va fi botezată Stella. Cei doi mai au un băiat, născut în februarie 2014. Pentru cei care nu mai știu, Mardy Fish a fost component al Top 10 ATP, a cucerit 6 titluri de simplu din 20 de finale disputate, dar a fost nevoit să se retragă din activitate din cauza unor probleme ale inimii.

3. Pablo Andujar s-a căsătorit. Spaniolul Pablo Andujar s-a căsătorit sâmbătă cu Cristina Moreta. Au fost alături de jucătorul în vârstă de 30 de ani câțiva dintre colegii săi: Feliciano Lopez, Tommy Robredo, Marcel Granollers și Ablert Ramos Vinolas. Pablo Andujar e al patrulea jucător din ATP care se căsătorește în ultima perioadă, după Andreas Beck, Andreas Seppi și Paul Henri Mathieu.

4. Dinara Safina și Alona Bondarenko au devenit antrenoare. Rusoaicele Dinara Safina și Alona Bondarenko au încheiat cu tenisul și au devenit antrenoare. Ele vor pregăti, timp de cinci săptămâni, în perioada de pauză competițională, 8 jucătoare WTA și 10 junioare în cadrul unui program care va avea loc în Brooklyn.5. Yanina Wickmayer și-a lansat o carte. E deja o modă ca toată lumea să lanseze cărți biografice. Ai – nu ai ce spune, pac o carte. Ultima intrată în tagma scriitorilor e belgianca Yanina Wickmayer. Ea a scos o carte numită ”Pe propriile picioare”, în care povestește cum faptul că s-a îndrăgostit i-a distrus relația cu tatăl său. Sunt curios mai mult ce are de spus despre perioada în care a fost suspendată pentru dopaj, dar de acest lucru nu a vorbit la televizor.

6. Milos Raonic ar putea lipsi de la Turneul Campionilor. Canadianul Milos Raonic, cel care l-a făcut fără luptă lider mondial pe Andy Murray, retrăgându-se înaintea meciului direct din semifinala de la Paris, ar putea lipsi și de la Turneul Campionilor. El se află în plinărecuperare după accidentarea la picior și șansele de a fi prezent la Londra sunt de 50%.

7. Petra Kvitova a câștigat titlul la Wuhan. Cehoaica Petra Kvitova a încheiat anul în stil mare. Ea a cucerit titlul la Wuhan, acolo unde s-a disputat Turneul Elitelor – e vorba de fostul mini-turneu al campioanelor care avea loc, în urmă cu câțiva ani, la Sofia, și pe care l-a câștigat și Simona Halep. În finală, Kvitova a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2 pe Elina Svitolina.

loading…


Leave a Reply

Top