SUNTETI AICI
ACASA > Novak Djokovic > ȘTIRILE ZILEI, 7 decembrie 2016: Novak Djokovic s-a despărțit de Boris Becker

ȘTIRILE ZILEI, 7 decembrie 2016: Novak Djokovic s-a despărțit de Boris Becker

djokovic becker
djokovic becker
Novak Djokovic si Boris Becker

Iată cele mai interesante știri din tenisul mondial al ultimei perioade.

1. Novak Djokovic nu va mai lucra din sezonul următor cu Boris Becker. Numărul 2 mondial, Djokovic, a anunţat că a pus capăt colaborării cu Boris Becker, care se ocupa de pregătirea lui. “După trei ani plini de succese, eu şi Boris Becker am decis să putem capăt colaborării noastre. Obiectivele fixate la începutul aventurii noastre au fost atinse, îi mulţumesc pentru implicare. Pe de o altă parte, preocuparea mea actuală este să menţin un bun nivel de joc şi să stabilesc un program adecvat cu noile mele obiective pentru sezonul viitor”, a declarat Novak Djokovic. Cei doi au început colaborarea în decembrie 2013, iar Djokovic a câştigat şase titluri de Grand Slam, însă în acest an a pierdut locul 1 mondial.

2. Lewis Hamilton spune că se simte inspirat de Serena Williams. Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a recunoscut că pentru el americanca Serena Williams reprezintă o inspirație continuă. ”Încerc să învăț de la ea în permanență, pentru că o admir atât ca om, cât și ca sportiv”, a declarat el.

3. Doi jucători s-au luat la bătaie în Austria. Orășelul Piding, situat în Germania, la câțiva kilometri de granița cu Austria, a fost gazda unui episod penibil pentru tenis. Meciul dintre ucraineanul Volodymyr Malakhov (16 ani) și americanul Jan Neuburger-Higb (19 ani) s-a încheiat cu o bătaie între cei doi. Adversari în finala turneului ”Hillebrand Bau Trophy”, cei doi s-au încăierat din cauza unei mingi pe care unul a văzut-o afară, iar celălalt în teren. Așa că au decis să tranșeze disputa ca în cartierele lor, cu pumnii. Evident, au fot descalificați amândoi.4. Venus Williams spune că nu are de gând să se retragă în următorii doi ani. Americanca Venus Williams, care este una ditnre veteranele circuitului WTA la cei 36 de ani ai săi, a vorbit despre tenis și despre noua colecție Eleven by Venus, denumită Casablanca. Ea a declarat că nu se gândește la retragere și a legat această dorință chiar de creațiile ei: ”Mi-am pregătit deja echipamentul și pentru sezonul .2018, așa că nu o să scăpați prea repede de mine”, a declarat ea.

5. Xavier Malisse îl va antrena pe Kimmer Coppejans. Belgianul Xavier Malisse, care s-a retras din activitate în urmă cu trei ani și care a ocupat în carieră locul 19 în lume, îl va antrena pe compatriotul său, Kimmer Coppejans. Acesta se află pe locul 179, dar a fost și pe 97, cucerind de-a lungul carierei patru titluri în turneele challenger. De-a lungul timpului, Malisse a mai lucrat cu Bernard Tomic și Ruben Bemelmans.

6. Juan Martin del Potro și-a prelungit cu patru ani contractul cu Nike. Performanțele excepționale obținute în acest an, dar și iubirea lui pentru sport și pentru tenis, i-a adus lui Juan Martin del Potro o prelungire a contractului cu Nike. El va reprezenta cunoscutul brand până în 2020, atunci când se vor împlini 20 de ani de parteneriat între el și Nike.

loading…


Leave a Reply

Top