SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Horia Tecău: ”Primul nostru obiectiv e câștigarea Australian Open, apoi să ajungem numărul 1”

Horia Tecău: ”Primul nostru obiectiv e câștigarea Australian Open, apoi să ajungem numărul 1”

horia tecau avion brisbane
horia tecau avion brisbane
Horia Tecau, in avionul spre Brisbane

Horia Tecău a plecat ieri spre Brisbane, locul unde va debuta în noul sezon. La plecare, el a dezvăluit care sunt obiectivele din 2017.

Ca și în anii trecuți, Horia Tecău va face pereche în 2017 cu olandezul Jean Julien Rojer. Cei doi s-au pregătit pentru prima dată separat în vacanța de iarnă, dar se vor reîntâlni azi la Brisbane, pentru a pune la punct toate detaliile jocului. Ei vor debuta la Brisbane, săptămâna viitoare, dar marele obeictiv al acestei ierni pentru cei doi reprezintă turneul de la Australian Open. ”Primul mare obiectiv pentru noi este să cucerit titlul la Australian Open. Este turneul meu favorit, după Wimbledon, și cred că putem să ne impunem”, a declarat la plecare, pentru Dolce Sport, Horia.Românul nu a ascuns că are planuri mari în 2017: ”Pentru că anul acesta vom juca doar împreună, eu și Rojer sperăm să putem ajunge pe primul loc în lume la finalul sezonului”. Nu pot decât să le țin pumnii.

loading…


Leave a Reply

Top