SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău își lansează azi cartea: de la ora 18.00, la Librăria Cărturești Carusel

Horia Tecău își lansează azi cartea: de la ora 18.00, la Librăria Cărturești Carusel

horia tecau lansare carte
horia tecau lansare carte
Horia Tecau isi lanseaza azi oficial cartea

Horia Tecău va fi astăzi gazda unui eveniment memorabil pentru el: își va lansa cartea bografică pentru copii, ”Viața în ritm de tenis”. Lansarea va avea loc, de la ora 18.00, la Librăria Cărturești Carusel, din Centrul Vechi. Intrarea este liberă.

”Nu m-am gândit că voi scrie o carte. Anul acesta am început să mă gândesc prima data la acest lucru. Avem foarte mulți copii care vin la tenis, avem foarte multi copii care practică sportul și simt că prin experiențele mele îi pot ajuta în vreun fel. Dacă lucrurile vor fi folositoare pentru ei, îi va ajuta în viață, nu doar în carieră”, a declarat Horia Tecău despre cartea pe care o va lansa azi.

Ideea a pornit din aprilie, în vară am început să lucrez la ea și poate nu întâmplator am finalizat-o în perioada în care am fost accidentat. După US Open, am stat 6 săptămâni acasă și atunci am lucrat cel mai mult pentru carte. Probabil că dacă nu m-aș fi accidentat m-aș fi luat cu turneele și nu aș fi avut timp să o termin până la sfârșitul anului. Dar a fost o motivație de-a mea să termin această carte și am făcut-o cu plăcere. Când aveam puțin timp între meciuri, intre turnee, mai scriam ceva și mi-am dat seama că e un proces destul de complex până la intrarea cărții la tipar tot mai vroiam să schmb câte ceva, să adaug sau să scot. Dar cred că a ieșit un produs foarte bun și sunt foarte entuziasmat”, a mai spus Tecău.Cartea ”Viața în ritm de tenis” este adresată copiilor între 7 și 14 ani și costă 35 de lei. Ea cuprinde experiențe trăite de Horia la începuturile și în timpul carierei încununate anul acesta cu medalia de argint la Jocurile Olimpice.

CITEȘTE ȘI:  ATP Sydney 2018: Horia Tecău e în semifinalele de dublu

loading…


Leave a Reply

Top