SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Ilie Nastase > Ilie Năstase la Gala Tenisului Românesc: ”Eu am experiență cu fetele”

Ilie Năstase la Gala Tenisului Românesc: ”Eu am experiență cu fetele”

ilie nastase gala tenisului romanesc
ilie nastase gala tenisului romanesc
Ilie Nastase, la Gala Tenisului Romanesc (foto: Doartenis.ro)

Ilie Năstase, noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost prezent duminică la Gala Tenisului Românesc. Iată ce a declarat despre noua aventură în care a fost inclus.

Ilie Năstase despre rolul său în echipă. “Fetele cam ştiu ce au de făcut. Eu ce să le fac altceva decât să le încurajez de pe scaun, altceva ce să le fac? Au şi ele antrenorul lor, le voi încuraja în momentele importante. Eu am experienţă cu fetele. Domul Ţiriac are experienţă la băieţi, aveam turneele înainte şi la fete se numea Ilie Năstase. Am fost la Roland Garros anul acesta şi le-am văzut pe ale noastre şi le-am văzut şi pe cele din Belgia. Trebuie să aşteptăm rezultatele de la Australian Open, să vedem ce rezultate au acolo şi apoi putem să discutăm mai multe”.Ilie Năstase despre Simona Halep. ”Bineînţeles că voi conta pe Simona Halep, este numărul unu în echipă. Normal că voi conta pe ea. Eu o să-i spun ceea ce e bine pentru ea, dacă nu trebuie să vorbesc, nu vorbesc, voi fi o statuie mută. Acum va fi problema la dublu, nu am discutat problema asta. Dar în următoarele săptămâni vom discuta şi despre problema asta”.

Ilie Năstase despre Sorana Cîrstea: ”Eu nu ştiu cine a spus treaba asta cu Sorana Cîrstea, eu nu am nicio treabă. Eu voi face echipa după clasament, dacă Sorana intră o iau nu am nicio treabă. Dacă nu e în clasament nu o iau, nu o să fac concesii cum se făceau înainte“.

loading…


Leave a Reply

Top